O retea de prostitutie din Irlanda condusa de doi romani da mari batai de cap autoritatilor

Duminica, 25 August 2013, ora 16:21
3624 citiri
O retea de prostitutie din Irlanda condusa de doi romani da mari batai de cap autoritatilor
Foto: The Independent

Doi romani se afla in spatele unei retele de prostitutie care a luat cu asalt o strada din Irlanda.

Potrivit The Independent, problema femeilor care isi vand trupul pe bani a fost semnalata saptamana trecuta, pe strada Catherine din orasul Limerick, dupa ce niste semne de circulatie au fost vandalizate in mod misterios.

In plus, fostul jucator de rugby Jerry Flannery, care detine un pub in zona, a sugerat ca irlandezii de acolo se spala mai des si se imbraca mai frumos decat de obicei.

Astfel, zona a fost semnalizata ca fiind una plina de prostituate, care, conform proprietarilor de afaceri, isi incep munca dis-de-dimineata.

Aeestea sunt descrise ca fiind agresive si intimidante cu cei care nu le sunt clienti.

Potrivit sursei citate, reteaua este dirijata de niste romani. Femeile care isi vand trupul pe bani sunt din nordul tarii noastre, au varste cuprinse intre 18 si 36 de ani si au fost aduse in Irlanda special pentru a lucra in acest domeniu.

Cine sunt capii retelei

Potrivit The Independent, reteaua este condusa de doi soti romani. Femeia, in varsta de 40 de ani, care locuieste de 12 ani pe strada respectiva, se ocupa de bunastarea afacerii, in timp ce barbatul aduce fete din Romania.

Romanca a fost acuzata in trecut de trafic de carne vie, dar a scapat doar cu o amenda.

Conform unui site de specialitate, prostituatele din zona isi vand serviciile in schimbul unor sume care pornesc de la 30 de euro si ajung la 50 de euro.

Conform unei surse din cadrul autoritatilor locale, pentru a destructura reteaua, politistii trebuie sa ia urma banilor, insa acest lucru se poate face numai daca fetele colaboreaza.

In plus, o organizatie non-profit a avertizat ca unele fete fac sex si fara prezervativ, astfel ca exista pericolul rspandirii unor boli cu transmitere sexuala.

#retea prostitutie Irlanda romance, #prostituate romance Irlande, #prostitutie Irlanda , #stiri sex
Comentarii