Partenerii nepotriviti pentru sexul de-o noapte

Duminica, 06 Octombrie 2013, ora 15:00
4589 citiri
Partenerii nepotriviti pentru sexul de-o noapte
Foto: Dreamstime

Astazi, relatiile intime de-o noapte nu mai sunt considerate un pacat, ci un lucru cat se poate de normal, atat timp cat cei doi parteneri sunt de acord cu acest lucru. Specialistii spun ca un om poate avea parte de o noapte minunata, bucurandu-se de o astfel de aventura fara obligatii.

In unele cazuri insa, asemenea experiente pot avea efecte neasteptate. Tineti minte ca sexul de-o noapte poate fi o experienta minunata, doar daca reusiti sa-l faceti astfel. Conditia obligatorie este sa alegeti barbatul sau femeia potrivita. Potrivit Tialoto, exista anumite categorii pe care ar trebui sa le evitati si pe care vi le prezentam:

1. Fostul, pe care inca il iubesti. Fostii sunt intotdeauna un teritoriu periculos pe care trebuie sa calci cu prudenta. Intalnirile cu ei pot fi imprevizibile, chiar daca, in cele mai multe cazuri, tu o sa fii cea ranita. Exista si cazuri rare, in care sexul cu fostul te face sa revii la el.

2 Cel mai bun prieten. Acesta este un om pe care il cunosti foarte bine, cu care iti impartasesti experientele de viata si relatiile amoroase. Poate ti s-a intamplat sa flirtezi cu el, dar niciodata nu ati depasit granita. Sexul pentru o noapte cu acesta s-ar putea sa dea este cap relatia voastra amicala si sa va faca sa va simtiti inconfortabil dupa aceea.

3. Un barbat care are o legatura sau este casatorit. Chiar daca este doar pentru o noapte, nu aveti nevoie sa intrati in rolul celei de-a doua femei din viata lui si sa va simtiti prost din aceasta cauza. Exista multi barbati liberi cu care sa va intalniti. Exista probabilitatea ca barbatul sa nu renunte la tine, in ideea ca tu il vei putea elibera de legatura nefericita. In acest fel, ideea de sex pentru o noapte este pierduta.

4. Seful/colegul de munca. Sexul poate fi doar pentru o noapte, dar relatiile profesionale cu acest om vor dura mai mult. Va trebui sa va vedeti in fiecare zi, iar asta nu va fi usor. Riscati ca ceilalti colegi sa afle despre intamplare si sa fiti pusi intr-o situatie cu adevarat jenanta. Cu alte cuvinte, nu confundati munca cu sexul.

5. Prietenul prietenei tale. Acest teritoriu este cu totul interzis. Nu vei castiga nimic si risti sa pierzi totul. Indiferent cat de excitanta ti s-ar parea aceasta idee, nu o face, pentru ca adevarul, mai devreme sau mai tarziu, va iesi la iveala.

6. Colegul de camera. Acesta este un om cu care locuiesti si nu cu care faci sex. Chiar daca v-ati simtit bine in acea noapte, dimineata situatia s-ar putea sa fie destul de neplacuta. Nu uita ca acesta este omul cu care te intalnesti cel mai des si nu ar trebui sa risti sa distrugi relatiile cu el.

7. Cineva care este atras de tine, dar nu esti dispusa la o relatie indelungata cu el. Aceasta idee este tot atat de rea pe cate este aceea ca tu sa faci sex cu un barbat pe care il placi, dar el nu.

Sexul cu un barbat care simte ceva pentru tine, dar tu nu esti dispusa sa-i acorzi mari sanse, ii poate da semnale gresite acestuia. Exista probabilitatea ca el sa devina mult mai insistent si sa inceapa sa te sicaneze frecvent.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#sex o noapte, #sex femei barbati, #stiri sex, #materiale sex , #stiri sex