Problemele sexuale ale barbatilor: Semne si solutii

Joi, 06 Decembrie 2012, ora 08:33
6150 citiri
Problemele sexuale ale barbatilor: Semne si solutii
Foto: professionallifecoach.org

Barbatii care au probleme sexuale sau sunt predispusi la acestea trebuie sa stie unde sa caute semnele neregulilor din corpul lor.

Unele locuri nebanuite sunt dintii si gingiile.

Studiile de specialitate arata ca barbatii cu gingii inflamate prezinta un risc de trei ori mai mare de a avea probleme de erectie decat cei care nu au probleme, scrie Men's Health.

Cercetatorii au comparat 80 de barbati cu varsta cuprinsa intre 30 si 40 de ani, acestia avand disfunctii erectile, cu 82 de barbati fara astfel de probleme. Ei au descoperit ca 53% dintre cei cu probleme sexuale aveau gingiile inflamate. Doar 23% dintre cei fara probleme sexuale erectile aveau gingiile inflamate.

Inca nu se cunoaste legatura exacta dintre cele doua probleme, spune John M. Coke, specialist de la o facultate de medicina dentara din Alabama, SUA. O igiena proasta a cavitatii orale duce, insa, la probleme circulatorii si la reducerea fluxului sanguin catre organele sexuale.

In pus, fumatul este si el un factor important care aduce deservicii vietii sexuale. Solutia ar fi o igiena orala corespunzatoare, aceasta insemnand periajul dentar de trei ori pe zi. Consultatia dentara facuta de doua ori pe an te poate feri de astfel de probleme. Articolul a aparut in revista "Journal of Sexual Medicine".

#probleme sexuale barbati solutii, #fumat disfunctie erectila, #igiena orala disfunctii erectile , #stiri sex