Prostituate la 69 de ani, filmul incredibil al unei povesti adevarate

Sambata, 26 Mai 2012, ora 16:42
6610 citiri
Prostituate la 69 de ani, filmul incredibil al unei povesti adevarate
abc news

Povestea a doua gemene prostituate, in varsta de 69 ani, transpusa pe pelicula, a facut in cateva zile inconjurul mass-media.

Filmul, de productie olandeza, numit "Meet Fokkens", spune povestea a doua surori gemene, in varsta de 69 ani, Louise si Martine Fokkens, care, luate impreuna, au peste 80 de ani de experienta in domeniu, fiind vechi dame de consum in Amsterdam, Olanda.

Acestea sunt printre cele mai cunoscute prostituate ale cartierului "Felinarele rosii", scrie ABC News.

Louise, una dintre gemenele prostituate, a iesit la pensie si s-a lasat de meserie in urma cu doi ani, din cauza unei artrite teribile. "Nu mai puteam pune un picior peste celalalt" se plange ea.

Sora acesteia, Martine, continua sa lucreze. "Are nevoie de acesti bani. Nu poate trai doar din pensie", o scuza Louise.

Filmul olandez a castigat teren si in SUA. "Louise si Martine sunt doua prostituate de moda veche din Amsterdam: libere, fericite si fara frica de nimic", spune regizorul filmului.

Prostitutia este legala in Olanda, iar cei care o practica beneficiaza de asigurari de sanatate, permise de munca si sindicat. Insa, chiar si in Amsterdam, aceasta viata nu e usoara.

In ultimii ani, autoritatile raporteaza ca "industria a scapat de sub control, violenta si traficul de persoane luand amploare.

#prostitutie film, #Louise Martine Fokkens gemene, #prostituate gemene Olanda , #stiri sex
Comentarii