Recompensa de 1.500 de dolari pentru cine ii gaseste o prietena slaba, caucaziana

Joi, 26 Septembrie 2013, ora 17:53
2833 citiri
Recompensa de 1.500 de dolari pentru cine ii gaseste o prietena slaba, caucaziana

Un texan ajuns la capatul rabdarii pentru ca nu-si poate gasi o iubita pe gusturile sale promite oricui poate sa-l ajute o recompensa de 1.500 de dolari.

E drept, insa, ca Larry Busby, din Austin, o fecioara de 39 de ani, dupa cum se descrie, are si gusturi specifice. Isi doreste sa intalneasca o femeie caucaziana slaba. Afirma cu hotarare ca nu vrea sa iasa cu femei de culoare, "nici macar daca arata precum Halle Berry", relateaza Huffington Post.

Credinta sa e ca "albii cu negrii" nu ar trebui sa se amestece si sa aiba copii impreuna, ceea ce il face, trebuie sa recunoastem, rasist. Cat despre "albi cu hispanici", "e ok". Asadar, aleasa trebuie sa fie hispanica sau cu origini europene, specifica el.

In plus, holteiul se jura ca niciodata nu s-ar intalni cu o femeie care a avut relatii intime cu un barbat cu origini africane. Femeia in cauza trebuie sa aiba un trecut sexual impecabil. Astfel, nu trebuie sa stie din proprie experienta cum e cu un menage a trois si nici sa fi avut prea multi parteneri intimi. Apoi, trebuie sa fie buna la inima, decenta.

Pentru a-si face cunoscut mesajul, americanul, in mod ironic fotograf de nunta, a creat un website. Acolo afirma ca el insusi masoara 1,95 metri, avand 88,5 kilograme, asa ca nu-si doreste ca potentiala partenera, cu varsta cuprinsa intre 21 - 41 de ani, sa cantareasca mai mult de 58,9 kilograme.

#Larry Busby sotie alba slaba, #anunt caut nevasta american, #americani matrimoniale cauta femei, #american cauta sotie slaba alba , #stiri sex