Saptamana in pielea goala la o universitate americana - cursuri de yoga nud, cabaret

Duminica, 29 Septembrie 2013, ora 19:47
5252 citiri
Saptamana in pielea goala la o universitate americana - cursuri de yoga nud, cabaret

Universitatea americana Brown a declarat o saptamana in pielea goala, incepand de luni, 30 septembrie, pentru "o celebrare a nuditatii".

Organizatorii evenimentului anunta pe Facebook ca se doreste eliminarea prejudecatilor legate de trupul dezgolit, creandu-se un spatiu pentru discutii si activitati care il au in centru, informeaza Huffington Post.

Din desfasuratorul saptamanii ce urmeaza, cele mai cautate sunt clasele de yoga in pielea goala, programate pentru marti, 1 octombrie, instructorii promitand ca "trupul va fi intins in feluri fara precedent". Saltelele de yoga vor fi oferite de organizatori, cursantii urmand sa-si aduca insa prosoape.

Va exista si un cabaret nud, body painting, dar si o serie intreaga de tematici ce au in centru nuditatea, chiar in contextul rasei.

Se mentioneaza clar pe pagina evenimentului ca nu sunt permise telefoane, camere de fotografiat ori video.

Evenimentul nu e o premiera la Universitatea Brown, cel de anul trecut fiind considerat un succes. Aceeasi universitate are si o saptamana a sexului, in martie, eveniment care se regaseste si pe agenda universitatilor Harvard, Pennsylvania si Yale.

#saptamana nud Universitatea Brown, #saptamana pielea goala universitate americana, #saptamana sexului universitati SUA , #stiri sex