Scandal in Serbia: Consilier-sexy din Ministerul de Externe, in fotografii provocatoare (Galerie foto)

Marti, 19 Noiembrie 2013, ora 18:22
4937 citiri
Scandal in Serbia: Consilier-sexy din Ministerul de Externe, in fotografii provocatoare (Galerie foto)
Foto: Daily Mail

O tanara focoasa in varsta de 27 de ani din Serbia, care este consilier in cadrul Ministerului de Externe, a starnit un adevarat scandal in lumea politica, dupa ce a aparut in ipostaze provocatoare in mai multe fotografii.

Vanja Hadzovic a facut ravagii in Serbia, dupa ce a aparut in paginile unui cunoscut tabloid, scrie Daily Mail.

Cel mai sexy ministru al Sportului a participat la Jocurile Olimpice si a pozat goala

Tanara se pregateste pentru o cariera de diplomat, insa pozele sexy aparute in publicatia Blic i-au revoltat pe superiorii acesteia din Ministerul de Externe.

"Exista politicieni din Serbia si nu numai, care cred ca aceste fotografii nu sunt potrivite pentru o femeie care se asteapta sa exceleze in domeniul diplomatiei", a precizat o sursa din interiorul ministerului.

Vanja, care are o diploma in managementul institutiilor mass-media, a refuzat sa faca vreun comentariu referitor la imaginile care au aparut luni in mediul online.

Ivan Mrkic, secretar de stat in Ministerul de Externe, a precizat ca tanara se afla intr-o perioada de proba si ca nu detinea niciun fel de statut diplomatic. Totusi, el a aparat-o pe Vanja spunand ca are dreptul sa pozeze in ce fel doreste, sustinand ca isi indeplineste cu succes sarcinile zilnice.

#consilier sext Serbia, #femeie politic poze sexy, #consilier Minister Externe sexy, #scandal politica Sebia sexy , #stiri sex