Secrete ale iubirii, bune de stiut in tinerete

Luni, 16 Septembrie 2013, ora 23:07
11458 citiri
Secrete ale iubirii, bune de stiut in tinerete
Foto: laurenconrad.com

Lectiie primite la scoala sau ceea ce citesc prin carti de specialitate nu ii ajuta mult pe tineri sa cunoasca toate aspectele vietii lor amoroase.

Relatiile intre oameni sunt complexe si greu de inteles, implicand numeroase aspecte de care tinerii trebuie sa tina cont, scrie care2.com. Mai mult, pentru a avea o viata sexuala implinita, ei trebuie sa cunoasca multe laturi ascunse ale acesteia.

Pofta nu e dragoste

Tinerii ar trebui sa stie ca acea "chimie" care poate exista intre ei nu inseamna neaparat si dragoste. Poftele fizice se bazeaza pe intinctele noastre.

Atractia fizica pe care doua persoane o simt una fata de cealalta nu inseamna ca ei se cunosc destul de bine.

Fara presupuneri

Intr-o relatie, prima noapte de dragoste nu inseamna neaparat si dedicarea totala acelei relatii de catre ambii parteneri, unul fata de celalalt.

In trecut, cu 50 de ani in urma, o asemenea aventura insemna implicit casatorie, insa acum lucrurile s-au schimbat mult.

Nu mentiona trecutul

Barbatilor nu le place ca femeile sa le vorbeasca despre partenerii lor sexuali din trecut. Pentru ei, prezentul conteaza, iar mentionarea unor detalii din trecutul unei femei va aduce numai deservicii relatiei lor.

Ai incredere in intuitie

Intr-o relatie, mai ales la inceput, intuitia este importanta pentru a sti daca veti merge mai departe. Adesea, ceea ce simtim indica mult mai bine calea care trebuie urmata intr-o relatie.

In astfel de momente, cel mai bine este ca aspectele financiare sa nu fie luate in considerare.

#sex dragoste iubire casatorie, #mariaj casnicie sex parteneri relatie , #stiri sex