Secrete ale sexului si diferitele lui forme

Duminica, 25 August 2013, ora 16:59
4622 citiri
Secrete ale sexului si diferitele lui forme
Foto: mid-day.com

Sexul nu este la fel pe tot parcursul vietii unui om. El imbraca diverse forme si se schimba odata cu varsta oamenilor.

O buna sanatate sexuala a unei persoane include chiar si masturbarea, spune specialista Blanche Freund, din Florida, SUA, citata de everydayhealth.com.

Preludiul

Preludiul fizic implica stimularea corpului partenerului, in cazul femeilor el fiind mai complex. In cazul unei femei pentru care contactul intim ii provoaca dureri, preludiul este foarte important.

In general, oamenii sunt supusi si in acest caz unor stereotipuri in legatura cu timpul care trebuie acordat preludiului. In mod surprinzator, barbatii au nevoie de un preludiu mai indelungat decat femeile.

Blanche Freund spune ca preludiul este esential intr-o relatie deoarece el ajuta la mentinerea interesului partenerilor unul pentru celalalt, in relatiile de lunga durata.

Sexul si varsta

Imbatranirea corpului afecteaza inclusiv activitatea sexuala a oamenilor. In cazul barbatilor, nu dorinta este neaparat afectata, ci capacitatea lor de a avea contacte intime descreste.

Totul poate fi insa contracarat cu ajutorul partenerului de viata, caci o relatie sexuala sanatoasa va dura o viata intreaga.

Ei trebuie sa comunice bine in privinta vietii lor intime, sa aiba acelasi interes si aceeasi dorinta.

Totodata, partenerii de viata nu trebuie sa ezite atunci cand au nevoie de consiliere de specialitate, caci ea ii poate ajuta sa treaca peste unele dificultati.

#sex parteneri femei barbati, #dragoste iubire orgasm preludiu, #satisfactie sexuala viata intima , #stiri sex