Secretele seductiei: Arma secreta pentru a cuceri o femeie

Marti, 06 Noiembrie 2012, ora 11:58
11177 citiri
Secretele seductiei: Arma secreta pentru a cuceri o femeie
Foto: health.wikinut.com

Exista o anumita tehnica prin care poti cuceri o femeie imediat. Trebuie sa stii doar ca pentru femei este mai important limbajul trupului decat cuvintele.

Conform Men's Health, cel mai important este ca barbatii sa le zambeasca acestora.

In testele efectuate, specialistii au observat ca barbatii care le zambeau femeilor atunci cand vorbeau cu ele aveau sanse mai mari de reusita. Expertii in psihologie au descoperit ca femeile sunt cu 60% mai bune decat barbatii la descifrarea limbajului corpului. Este ceea ce afirma Patti Wood, autoarea unei carti de specialitate, "Snap: Making the Most of First Impressions, Body Language and Charisma".

Ele prefera comunicarea fata in fata, concentrandu-se asupra expresiei faciale. "Zambetul este cel mai important semn al corpului, indicand prietenia si siguranta", afirma experta americana. "Creierul reactioneaza pozitiv la zambetul unei persoane", adauga ea. Totul e ca zambetul sa fie unul sincer si sa fie interpretat ca atare de celalalt.

Unele semne arata ca o femeie este deschisa spre cineva: contact vizual, bratele desfacute, zona pelviana, genunchii si picioarele indreptate spre un barbat sunt semnele certe ale deschiderii ei catre el, dupa cum se mentioneaza intr-un raport realizat in urma studiului, publicat de revista "Personality and Social Psychology Bulletin".

#femei barbati seductie, #limbaj trup descifrare, #barbati seducere femei, #sfaturi seducere femei , #stiri sex
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
O carte bancara Gold ajunge ! Restul este umplutura !