Secretele sexului de la distanta

Vineri, 02 Noiembrie 2012, ora 08:32
9432 citiri
Secretele sexului de la distanta
Foto: Men\'s Health

Unele relatii au de suferit atunci cand partenerii sunt separati de o distanta mare. Exista unele secrete care pot face o astfel de relatie mai pasionanta.

Pentru a fi alaturi de cel drag, oamenii recurg la telefonul mobil, convorbirile cu persoana iubita fiind un bun remediu pentru durerea pricinuita de distanta care ii separa, scrie editia in limba engleza a revistei Men's Health.

Iata cateva sfaturi care pot fi urmate de cei care obisnuiesc sa petreaca un timp indelungat la telefon cu persoana iubita:

O cale spre intimitate

Atunci cand vorbesti cu iubita la telefon, cel mai bine este sa o lasi, mai intai, sa se descarce si sa iti spuna ce o framanta sau ce probleme a avut in timpul zilei. Astfel, ea va fi mai deschisa spre intimitate, afirma specialistul in probleme sexuale, Gloria Brame, autoarea cartii "Come Hither: A Commonsense Guide to Kinky Sex".

Pune-i intrebari

Pentru a intra intr-un subiect mai fierbinte, intreab-o ce poarta in momentul acela. Ii poti spune ca mori de nerabdare sa ii dai jos hainele de pe ea si cat ai vrea sa o atingi. Astfel, va sti ca esti in dispozitia necesara unei discutii fierbinti.

Seductie la telefon

Urmatorii pasi duc spre dormitor, caci ii poti cere sa faca acest lucru, la telefon. Apoi, tu poti fi cel care ii da indicatiile si care sa ii ceara iubitei indeplinirea fanteziilor sexuale. Prin cuvintele tale, mainile ei vor gasi calea cea mai buna spre seductie. Ii poti cere sa iti spuna cum se simte in acele momente in care isi atinge corpul la indicatiile tale.

Evita cliseele

Cel mai bine este sa eviti cliseele si sa nu ii vorbesti despre ceea ce faceti de obicei in dormitor, atunci cand sunteti impreuna. Discutiile fierbinti la telefon sunt bune pentru a va exprima fanteziile sexuale, si nu pentru a repeta verbal ceea ce faceti de obicei.

Nu uita faptul ca nu numai cuvintele sunt importante. Respiratia, sunetele scoase si alte semnale ale placerii sunt ingredientele unui "sex la distanta" de neuitat.

#sex parteneri femei barbati, #telefon erotic dragoste iubire , #stiri sex