Sexul de impacare, o metoda indicata dupa o cearta violenta?

Miercuri, 07 Martie 2012, ora 12:45
3894 citiri
Sexul de impacare, o metoda indicata dupa o cearta violenta?
teen prblem

Cuplurile care fac sex, dupa ce s-au cerat violent, stiu cat de dulci sunt aceste clipe de dupa refularea unor sentimente negative. Sexul pentru reconciliere este de preferat lungilor clipe de imbufnare a partnererilor.

De aceea trebuie sa aveti in vedere cateva reguli de urmat, pentru ca totul sa decurga normal, fara ca, dupa epuizarea actului sexual, sa va simtiti vinovati, frustrati sau pusi din nou pe harta, conform Teen Problem.

1. Nu folositi sexul reconciliant ca pretext pentru a reaprinde scanteia in relatia voastra. Daca va dati seama, dupa ceva vreme, ca faceti sex cu partenerul numai dupa un scandal, inseamna ca lucrurile in cuplu nu merg deloc bine. Nu-i nevoie sa va certati de fiecare data cand vreti sa pasiti in dormitor.

2. Nu aduceti scandalul sub cearsafuri. Se intampla, frecvent, in cuplu ca cei doi sa se certe, dpa aceea sa faca sex, iar apoi sa se rafuiasca din nou. Nu continuati conflictul, pentru ca lucrurile sa nu degenereze. Nu se stie daca acest al doilea conflict nu se va sfarsi in alta parte decat in dormitor.

3. Faceti tot ceea ce e posibil sa va intelegeti intre voi, rezolvand conflictul prin alte metode, inainte sa ajungeti in dormitor. Daca, totusi, nu puteti ajunge la un consens, nu trebuie sa va faceti iluzii ca sexul va rezolva problema, ci doar va amana scandalul pentru o alta zi.

#sex impacare, #sex dupa cearta, #sex reconciliere, #cearta cuplu dormitor , #stiri sex
Comentarii