Ziare.com

Top 5 orase europene ale infidelitatii

Luni, 12 Septembrie 2011, ora 10:52

   

Top 5 orase europene ale infidelitatii
Se spune ca a-ti insela partenerul face parte din filozofia vietii, dar cand acest lucru se practica in mod constant, este imposibil sa nu apara probleme de cuplu.

Nu ne propunem sa facem din psihologia tradarii subiectul materialului prezent, ci doar sa va aducem la cunostinta rezultatele unui sondaj mai neobisnuit, din care veti vedea ca exista orase ale infidelitatii, potrivit Cosmopolitan.

950 de cetateni europeni casatoriti sau aflati intr-o relatie, cu varste intre 30-55 de ani, ce incaseaza un salariu de 50.000 de euro pe an, au raspuns online unui set de intrebari in cadrul unui sondaj realizat de Gleeden, site de intalniri extra-conjugale.

Intrebarea legata de infidelitate a avut drept scop sa releve orasele in care se petrec escapade erotice si astfel s-a realizat urmatorul clasament;

Paris

Capitala franceza este ocupanta locului intai, sondajul indicand un procent de 52% al persoanelor interogate care practica obiceiul de a calca pe alaturi. Se intampla, spun ele, in timpul deplasarilor in interes de serviciu.

Milano

Cel de-al doilea oras mentionat de respondenti, in procent 38%, reprezinta dovada elocventa a aventurilor traite in stil italian.

Barcelona

Cetatea catalana e in urma orasului italian cu doar 2 procente, adunand 36% dintre voturi.

Pozitiile urmatoare sunt rezervate pentru Bruxelles (31%) si Londra (28%).

Rationamentele ce stau la baza adulterului, pentru 4 persoane din 10, il constituie libertatea pe care o simt in deplasare sau teama de singuratate si plictiseala (35%).

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3040 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor