Vrei satisfactie sexuala maxima? Atinge aceste locuri ale corpului

Duminica, 02 Iunie 2013, ora 23:16
15216 citiri
Vrei satisfactie sexuala maxima? Atinge aceste locuri ale corpului
Foto: Men\'s Health

Anumite locuri ale corpului uman au un potential erogen ridicat. Specialistii ne ofera cateva sfaturi in legatura cu aceste zone pe care le putem folosi pentru a obtine satisfactia maxima in pat.

"Cel mai mare organ implicat in sex este pielea", spune Gloria Brame, specialista in domeniu. Conform Glamour, procesul preludiului consta in stimularea emiterii de caldura de catre corp prin intermediul marii circulatii sanguine.

Astfel, circulatia sangelui este imbunatatita in tot corpul, senzualitatea crescand in acelasi timp. O partida de sex pe cinste incepe si cu atingerea tuturor zonelor corpului, toate fiind implicate in obtinerea unei satisfactii maxime.

Gatul

Pentru barbati, gatul este o zona erogena importanta. Aceasta parte a corpului este vulnerabila, oamenii fiind constienti de acest lucru. Atingerea poate fi completata de saruturi, ceea ce urmeaza fiind o continuare a senzatiei experimentate prin atingerea gatului.

Urechea

Inauntrul urechii sunt procesate multe senzatii care ajung la creier. Soaptele si cuvintele provocatoare sunt interpretate de creier drept invitatii la sex, spune Gloria Brame. Sunetele pe care le faci atunci cand ii soptesti partenerului ceva in ureche pot fi completate cu o atingere discreta a limbii. Zona din spatele urechii este si ea foarte sensibila la asemenea gesturi. Lobul urechii poate crea senzatii intense pentru celalalt.

Limba

Un sarut intens in care limba detine roulul principal este cea mai simpla si erotica modalitate de a-l stimula pe celalalt. Imaginatia partenerilor poate exploata asa cum trebuie un astfel de moment, insa o zona cat mai mare a gurii celuilalt ar trebui acoperita.

Creeaza-ti propriul loc erogen

Partenerii isi pot crea un loc erogen pe care doar ei il stiu, ceea ce va spori intimitatea si placerea. Atingerea lui poate fi semnalul care ii arata celuilalt ca veti avea parte de o partida de sex de neuitat.

#sex dragoste zone erogene, #gat limba ureche satisfactie sexuala, #preludiu parteneri femei barbati , #stiri sex