Celebritati cu silicon in fese: Cum aratau inainte si cum sunt acum (Galerie foto)

Sambata, 07 Martie 2015, ora 08:36
52316 citiri
Celebritati cu silicon in fese: Cum aratau inainte si cum sunt acum (Galerie foto)
Foto: Weekend Collective

In dorinta de a fi cat mai sexy pentru fanii lor, exista celebritati care apeleaza la implanturile cu silicion in fese. Unora le-a iesit si presa internationala le-a laudat pentru asta, dar in cazul altora rezultatul nu a fost pe masura asteptarilor. Insa evident totul depinde de gustul celui care priveste.

Kim Kardashian, ca si Jennifer Lopez, ajunge de multe ori subiect de presa datorita fundului sau, surprins in sute, poate chiar mii, de pictoriale sexy, arata Weekend Collective.

Kim Kardashian isi arata fundul sexy in semn de multumire pentru fani (Foto)

Doar nu credeai sa doar Kim a apelat la chirurgia estetica pentru a avea un fund mai bombat, nu? Sora sa, Khloe, i-a calcat pe urme sotiei lui Kanye West. Mai tanara reprezentanta a familiei Kardashian s-a casatorit, in 2008, cu Lamar Odom, la doar o luna dupa prima intalnire. Acum sunt in proces de divort.

Si Christina Aguilera ar fi optat pentru aceasta varianta in dorinta de a avea un fund cat mai bombat. Presa mondena a anuntat ca investitia s-ar fi ridicat la 10.000 de dolari.

Cat valoreaza partile corpurilor unor vedete (Galerie foto)

Coco Austin, sotia lui Ice-T, recunoaste fara probleme interventiile pe care le-a suferit de-a lungul timpului. Diva este cunoscuta pentru aparitia in Playboy si a avut si un reality show, "Ice Loves Coco", care s-a terminat in februarie 2014.

Vedeta de televiziune Chloe Sims a investit peste 5.000 de euro in posteriorul sau. Ea a fost foarte multumita de rezultat, declarand pentru Daily Mail ca nu simte ca ar avea fundul mai greu.

O alta celebritate care a optat pentru o asemenea transformare este cantareata K.Michelle, pe numele adevarat Kimberly Michelle Pate, devenita cunoscuta initial pentru aparitiile la VH1.

Vedete care impresioneaza datorita... posteriorului (Galerie foto)

Iggy Azalea, un fenomen al muzicii internationale din aceste zile, a sustinut mereu ca fundul sau este natural, dar presa internationala face comparatie intre doua poze in care apare artista.

Jenna Jameson, unul dintre cele mai mari nume din industria filmelor pentru adulti, a facut si ea aceasta schimbare in privinta trupului sau.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#vedete silicon fund, #celebritati implanturi silicon, #celebritati silicon fund , #vedete sexy