Femeile celebre din Romania, zane la plaja (Galerie foto)

Joi, 07 August 2014, ora 07:49
22855 citiri
Femeile celebre din Romania, zane la plaja (Galerie foto)
Foto: Facebook

Vara e perioada in care femeile frumoase isi expun formele pe nisipul de la mare sau la piscine. Vedetele nu fac exceptie si isi incanta fanii cu fotografii care mai de care mai apetisante.

Dana Rogoz a realizat un adevarat pictorial pe o plaja. In fotografii se poate observa ca actrita a revenit in timp record la siluata dinaintea nasterii.

O imagine atragatoare a oferit admiratorilor si Inna. Frumoasa bruneta care a cucerit intreaga lume cu melodiile sale s-a lasat pozata la marginea unei piscine. 170.000 de oameni au fost impresionati de ceea ce a postat cantareata pe Facebook.

Cum se relaxeaza barbatii celebri din Romania - pe plaja sau la piscina (Galerie foto)

Si pe plaja se distreaza Inna si le arata celor care o iubesc acest lucru. Romanca s-a distrat foarte bine pe nisipul marii.

Sylvia a mers in Turcia pentru a sustine cateva concerte, dar a profitat de ocazie pentru a se relaxa cateva momente la o piscina.

Cele mai sexy vedete in costume de baie (Galerie foto)

Foarte bine s-a simtit in aceasta vara si Diana Dumitrescu. Actrita a lasat soarele sa ii rasfete corpul, in timp ce purta un costum de baie dungat.

Elena Ionescu, una dintre fetele linistite din showbizul romanesc, si-a lasat admiratorii fara cuvinte cand le-a aratat o poza de la piscina.

Loredana Groza, ajunsa la varsta de 44 de ani, a dat o lectie importanta tinerelor cand s-a lasat fotografiata in costum de baie. Cantareata are un trup ce pare sculptat.

Vedete autohtone, in costume de baie: Cine trece testul (Galerie foto)

Morena, inlocuitoarea Antoniei in proiectul pe care l-a avut cu Tom Baxer, nu este o abonata a tabloidelor, dar canta foarte bine si are si un corp de invidiat.

La malul marii se distreaza in aceste zile si Roxana Nemes, care profita de timpul liber de peste zi pentru a se racori in apa, dar si pentru a sta putin la soare.

Nu putem sa nu o mentionam pe Andreea Balan, care pare ca a inflorit dupa despartirea de Keo. Artista traieste o noua poveste de dragoste cu un american si se observa pe chipul sau cat este de fericita.

A.G.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#vedete costum baie plaja, #cantarete Romania plaja, #vedete Romania plaja , #vedete sexy