Ziare.com

3 din 5 femei mimeaza orgasmul

Joi, 10 Iunie 2010, ora 11:17

   

3 din 5 femei mimeaza orgasmul
Un sondaj realizat in Marea Britanie a scos la iveala faptul ca 3 din 5 femei mimeaza orgasmul in pat. 1% recunosc ca viata lor sexuala este un dezastru total.

Chiar si asa, o treime recunosc ca sunt intr-o perioada in care satisfactia la orizontala este cea mai mare din intreaga viata, relateaxa Daily Mail.

Sondajul realizat de Cosmopolitan pe 3.000 de britanice cu varste cuprinse intre 18 si 40 de ani a mai scos la iveala faptul ca cele mai promiscue sunt femeile West Midlands, acestea inselandu-si cel mai adesea sotul sau partnerul. Mai precis 20% au admis ca "i-au pus coarne" macar o data. E drept ca o treime au regretat ulterior.

4 din 10 femei din Londra au recunoscut ca nu fac atat de mult sex pe cat ar vrea.
In ceea ce priveste aspectele care le taie cheful de sex femeilor, acestea posteaza pe primul loc igiena deficitara, sanii barbatilor, burta de bere si parul de pe spate.

Nici femeile nu se considera niste zeite, 3 din 4 admitand ca burtica sau alte curbe prea mari ale corpului le fac nefericite si le strica cheful de intimitate.

A.S.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2872 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Dar de ce!

...sa mimeze domnule?Sa puna *** la munca cu dulci suspine si tandre mangaieri si atunci sa vezi rezultate.In asemenea situatii nu ai nevoie de vreo naveta spatiala ca sa ajungi la ceruri.
Voie buna!

 

Articol ***

sau mizerabil tradus : 3 din 5 mimeaza si 1% sunt in dezastru total. DAR, mai departe se spune : cu toate astea (chiar si asa ??!!) o treime recunoaste ca totul e OK !!!!!!

Ce'i aia "cele mai promiscue sunt femeile West Midlands, acestea inselandu-si cel mai adesea sotul sau partnerul" (sic !!!) ??

Alta : "sanii barbatilor, burta de bere" ce vrea sa spuna si in ce limba e burta de bere ?

Plictiseala ma impiedica sa continui. Va rugam insistent, schimbati traducatorii. Sunt gata sa va traduc si pe gratis. CORECT !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor