Barbatii au nevoie de mai multa tandrete decat femeile

Luni, 11 Iulie 2011, ora 12:12
4140 citiri
Barbatii au nevoie de mai multa tandrete decat femeile

Pentru a fi fericiti pe termen lung intr-o relatie, barbatii de varsta mijlocie au nevoie de mai multa tandrete, arata un sondaj realizat pe mai bine de 1.000 de cupluri din mai multe tari.

Conform sondajului realizat de Institutul Kinsey, din cadrul Universitatii Indiana, pe cupluri din SUA, Brazilia, Germania, Japonia si Spania, barbatii sunt mai fericiti cu relatia pe care o au daca starea sanatatii lor este buna, iar partenera are parte in mod frecvent de orgasm, informeaza Daily Mail, citand raportul aparut in jurnalul Archives of Sexual Behavior.

Saruturile frecvente, mangaierile si alinturile, timpul petrecut la pieptul celuilalt, toate acestea par sa garanteze o relatie fericita in cazul barbatilor de varsta mijlocie, nu insa si al femeilor.

Din studiu a mai reiesit ca desi rata divorturilor este mare in SUA, oamenii tind sa ramana casatoriti in general - mai bine de jumatate dintre cupluri raman cu cel /cea cu care au trecut pentru prima oara pe la Starea Civila. Acest procent urca chiar pana la 90% in Spania.

Barbatii si femeile chestionati, cu varste cuprinse intre 40 si 70 de ani, circa 400 din fiecare tara, care au raspuns la intrebari separat, garantandu-li-se ca raspunsurile lor nu vor ajunge la pereche, au declarat ca sunt mai fericiti in doi pe masura ce trece timpul. S-a observat insa ca japonezii sunt considerabil mai fericiti in relatiile lor decat americanii, insa brazilienii si spaniolii se aflau pe treapta cea mai de jos.

In cazul barbatilor de pretutindeni s-a observat ca odata cu numarul mai mare de partenere sexuale si satisfactia pe acest plan scadea. In cazul femeilor, s-a observat ca satisfactia sexuala creste pe masura ce relatia castiga in vechime. Mai precis, dupa 15 ani petrecuti cu acelasi barbat femeile se declara de obicei satisfacute pe acest plan. O posibila explicatie pentru acest fenomen este aceea ca asteptarile de la viata, in cazul femeilor, se schimba, sunt de parere cei care au realizat studiul.

Per ansamblu, braziliencele si japonezele sunt mai satisfacute sexual decat americancele, mai arata sondajul.

Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana en-titre de la Wimbledon, tenismena Marketa Vondrousova din Cehia, trece prin momente dificile în viața personală. După ce a atins apogeul carierei în iunie 2023, prin victoria de...
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Un bărbat a fost părăsit de soție pentru că era „prea gras”. După această lovitură, el și-a schimbat în totalitate stilul de viață. Stephen Ringo cântărea în momentul...
#barbati relatie lunga durata, #femei satisfactie sexuala, #divort, #satisfactie sexuala relatie durata, #barbati varsta mijlocie sex , #viata sexuala