Ce le-ar determina pe femei sa renunte la sex

Joi, 08 Martie 2012, ora 00:16
3969 citiri
Ce le-ar determina pe femei sa renunte la sex
Foto: Vesti

Femeile sunt gata sa renunte la sex, pentru o perioada cuprinsa intre 1-3 ani, daca ar avea dreptul sa mearga la cumparaturi fara restrictii sau le-ar fi rezolvate problemele financiare, conform unui nou studiu.

Un grup de sociologii din SUA si Marea Britanie a realizat un studiu despre rolul sexului in viata femei, in cele doua tari mentionate mai sus. Ei au vrut sa afle in ce masura femeile sunt dispuse sa renunte la sex si cu ce pret, scrie Vesti.

Cea mai mare parte a femeilor intervievate au declarat ca sunt gata sa uite de partener pe o perioada intre 1-3 ani, daca ar fi lasate sa-si umple garderoba fara restrictii sau le-ar fi rezolvate problemele financiare. Americancele au fost cele care s-au referit la shopping, in timp ce britanicele s-au aratat mai pragmatice, punand problemele financiare inaintea placerilor efemere.

Alte femei au spus ca ar putea renunta la sex pentru cel mult un an si jumatate, in timp ce 2 la suta dintre persoanele anchetate au recunoscut ca ar renunta la sex pentru mai mult de trei ani.

Intrebate ce le deranjeaza mai tare, o rochie rupta sau abstinenta sexuala pentru o luna, 61% au raspuns ca ar fi mai suparate din cauza hainelor.

Un detaliu interesant este ca femeile sunt gata sa poarte blugii pana ce acestia sunt uzati pana la extrem. Ele recunosc ca tin in garderoba hainele preferate 12,5 ani, in medie, cu un an mai mult decat durata medie a unei casnicii.

In timp ce americancele sunt gata sa renunte la sex pentru o perioada determinata, britanicele spun ca se pot desparti de sex pentru totdeauna, in schimbul unui bonus care sa le satisfaca nevoile. 30% dintre acestea au declarat ca, pentru un bonus de 20 de milioane de dolari, niciodata nu s-ar mai culca cu un barbat.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#femei studiu sex, #femei renunta sex , #viata sexuala