Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce sa mancati pentru a va imbunatati viata sexuala

Luni, 27 Ianuarie 2014, ora 11:52
11120 citiri
Ce sa mancati pentru a va imbunatati viata sexuala
Foto: Slate

Sunteti gata de o partida de amor, dar va este foame. Ce e de facut? Daca va ganditi sa inghititi repede o cola, conform unor pareri cum ca in pub-uri oamenii care consuma o astfel de bautura sunt frumosi, slabi, sexy si au aerul ca debordeaza de apetitul de a face sex salbatic, este cea mai proasta solutie.

Elite Daily, citata de Slate, enumera cateva alimente ce afecteaza sanatatea sexuala: bauturile carbogazoase, hamburgerul sau hot-dog-ul, chips-urile, cocktail-urile, inghetata, pastele si alte produse fast-food.

Pentru ca, asa cum in 2013 un studiu explica legatura dintre alimentatie si viata sexuala, "exista din ce in ce mai multe dovezi ca unele componente si vitamine continute in alimente imbunatatesc capacitatea sexuala si insasi experienta".

Amatorii de junk food trebuie sa stie ca viata lor sexuala pare sa fie usor compromisa. In schimb, consumatorii de cereale si de alte alimente, gresit considerate a fi nerecomandate, se pot bucura de o viata sexuala normala.

Junk food-ul, plin de zahar si glucide, creste nivelul de glucoza in sange, ceea ce duce la oboseala si un libidou scazut. De asemenea, este indicat sa evitati cartofii prajiti, deoarece sunt plini de acizi grasi trans (otrava din alimente).

Atunci, ce solutii aveti la indemana spre imbunatatirea vietii sexuale? Nucile "nu amelioreaza libidoul, ci performanta, mancate mai ales dupa o masa copioasa. Ele impiedica contractarea arterelor ca raspuns la efort fizic".

Si pestele este bun. Comentand un studiu american, publicatia Huffington Post explica, recent, ca sardinele, macroul sau somonul salbatic sunt surse excelente de acizi grasi Omega 3 (nu asemenea celor nocivi din cartofii prajiti).

Acesti acizi imbunatatesc circulatia. In plus, Omega 3 din peste ajuta la cresterea nivelului de dopamina din creier, ceea ce duce la o mai buna performanta sexuala.

"Cercetatorii arata ca atunci cand oameniii isi schimba regimul alimentar tipic occidental (bogat in grasimi si conservanti artificiali) pentru unul mai mediteranean, apetitul pentru sex creste", arata sursa citata.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#alimente pentru imbunatatire viata sexuala, #alimente contraindicate viata sexuala, #fast food viata sexuala, #viata sexuala alimente , #viata sexuala