Ce-si doreste o femeie de la un barbat la 20, 30 si 40 de ani

Miercuri, 02 Februarie 2011, ora 12:23
76831 citiri
Ce-si doreste o femeie de la un barbat la 20, 30 si 40 de ani

Nevoile, chiar si pe plan sexual, ale femeilor de 20, 30 si 40 de ani difera, pentru ca nevoile lor, in general, sunt diferite de la o varsta la alta. Daca, indiferent de varsta, femeile pretuiesc la un barbat independenta, umorul, bunatatea si aspectul, ordinea acestor calitati se schimba incontinuu pe masura ce trec anii.

O demonstreaza cu varf si indesat un sondaj realizat de Men's Health, la care au participat 1.400 de femei care au lasat deoparte orice fel de inhibitii, pentru a-i lamuri pe actualii sau viitorii parteneri ce-si doresc de la ei.

La 20 de ani

Tineretea vine la tacam cu frumusetea, ambitia, energia, dar si cu lipsa de experienta (si sora ei cea enervanta, nesiguranta). A incerca sa realizezi un profil al femeii la aceasta varsta este ca si cum ai vrea sa ghicesti cu ce se va imbraca Lady Gaga in urmatorul show. Totusi, raspunsurile femeilor de aceasta varsta te pot ajuta sa tragi niste conluzii.

- 17% sunt dispuse sa faca sex la prima intalnire daca exista atractie

- Una din cinci a facut sex cu un singur partener

- Bunatatea este cea mai pretuita calitate la un partener pe termen lung

- 9 din 10 au vorbit "murdar" in pat

- 27% dintre ele nu au ajuns la orgasm ultima oara cand au facut sex

- 30% spun ca vor mai mult sex oral

Ce-si doresc femeile la aceasta varsta? Conversatie, aventura, compasiune si prietenie.

Profilul ei general O femeie de pana in 30 de ani are trei prioritati: cariera, identitate personala si o relatie. Exista si probabilitatea sa vrea sa se marite. Avand adolescenta la o aruncatura de bat in urma, isi doresc senzatii noi, actiune, petreceri, un stil de viata activ si plin de aventura.

Cum o cuceresti: Fii prieten cu prietenii ei. Cei care se afla in spatele site-ului matrimonial OkCupid au analizat profilele de utilizator in cazul a 3,2 milioane de femei si au descoperit ca cea mai comuna fraza folosita de femeile heterosexuale de aceasta varsta este "prietenele mele". Tot in top 20 ca si fraze uzuale se afla "apropiata de mama".

Mai mult decat la oricare alta varsta, femeile care nu au implinit 30 de ani sunt extrem de apropiate de familie si prietene. Asa ca daca vrei sa cuceresti o astfel de femeie fa-te placut de prietenii acesteia. Fii pregatit de orice, mai ales daca ti se ofera sansa de a-i cunoaste prietenii. Fii atent atunci cand vorbeste despre acestia; aminteste-ti nume si istorioare. Va vrea sa-ti gaseasca un loc si tie in acest mediu.

Profilul ei sexual Din sondaj a reiesit ca femeile de aceasta varsta ajung cel mai greu la orgasm. Alte cercetari au aratat ca tot ele sunt si cele care au parte cel mai des de durere in timpul actului sexual.

Un posibil motiv ar fi acela ca sunt inca neexperimentate la acest capitol si dornice sa placa. La aceasta varsta tind sa incerce orice pozitie din Kama Sutra, iar unele nu sunt deloc confortabile.

Un sfat pentru barbatii care au de-a face cu femei de aceasta varsta ar fi acela sa lase o lumina aprinsa atunci cand fac sex. Poate fi si o luminita, o lumanare, orice e mai bun decat intunericul total. Aceasta le va permite sa-i vada reactiile la ceea ce se intampla. Vor sti atunci daca femeia resimte placere sau dimpotriva, durere.

La aceasta varsta, dupa cum a reiesit din sondaj, preludiul trebuie sa dureze 15 minute sau chiar mai putin.

La 30 de ani

E varsta la care dispar obsesiile legate de socializare si de a apartine sau a se identifica cu un grup. La 30 de ani, femeile sunt mai interesate sa fie fericite. Poate ca au multe pe cap - cariera, familie, o casa - insa sunt independente si gata sa-si implineasca dorintele. Iar sondajul de fata arata ca e varsta la care femeile au invatat deja sa se bucure de sex si de propriul corp.

- 28% sunt gata sa faca sex la prima intalnire daca exista atractie

- simtul umorului este cea mai pretuita calitate la un partener pe termen lung

- 48% au avut un orgasm ultima oara cand au facut sex

- 22% au avut de doua ori orgasm ultima oara cand au facut sex

- 2 din 3 femei s-au folosit de pornografie in timpul sexului

- 60% au avut mai mult de 5 parteneri de sex

- 33% vor mai mult sex oral

- 19% vor mai multe saruturi

- 14% au folosit un vibrator la ultima partida de sex

Ce-si doresc femeile la aceasta varsta? Actiune, maturitate onestitate si amuzament.

Profilul ei general Multe femei ajunse la aceasta varsta incep sa se vada in postura de mama. E varsta la care multe femei incep sa ia in considerare si barbatii "buni", pe care i-au trecut cu vederea candva.

Cum o cuceresti: O intanire cu o femeie ajunsa la aceasta varsta va avea mai degraba o latura intelectuala decat una sociala. Poate fi vorba despre o vizita la muzeu, despre a pregati impreuna o cina, in principiu timp petrecut fara ca altcineva sa fie de fata. Afla-i pasiunile si comporta-te ca atare. Vino cu idei legate de subiecte care ii dau de gandit si atacati tema din doua parti.

Atentie, insa! La aceasta varsta, femeile vor intrerupe imediat o relatie daca isi dau seama ca cel de langa nu e "alesul".

Profilul ei sexual E varsta la care femeile isi doresc cu ardoare sa faca sex. Mult sex si chiar azi! Cel mai probabil simt cum ticaie ceasul biologic.

Cercetatorii de la Universitatea Texas, in Austin, au chestionat 827 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 65 de ani si au aflat ca femeile a caror fertilitate e in declin (27 - 45 de ani) cauta in mod inconstient uneori sa-si creasca sansele de a avea copii.

Ele se gandesc mai mult la sex, au mai nenumarate fantezii sexuale si au mai multe relatii intime, fiind mai dispuse sa ajunga la orizontala cu un barbat pe care il cunosc de foarte putin timp.

Totusi, explicatia legata de ceasul biologic ar putea fi prea simplista. Poate fi vorba, la fel de bine, despre faptul ca la aceasta varsta femeile isi cunosc mai bine corpul decat la 20 de ani. Stiu deja ce le place si cum sa ceara. Misiunea ta, ca barbat, daca alegi sa accepti, este sa o asculti.

Tot femeile de peste 30 de ani, dar care nu au implinit inca 40, sunt si mai dispuse sa foloseasca jucarii sexuale. 14% dintre femeile chestionate in cadrul sondajului au recunoscut ca au folosit un vibrator ultima oara cand au avut relatii sexuale cu un barbat, iar 42% regreta ca nu au folosit catuse ultima oara cand au facut sex.

Si inca ceva: fii mai vocal in asternuturi! Intrebate ce-si doresc mai mult sa auda in pat, femeile au spus ca si-ar dori ca partenerul sa le spuna ce simt, chiar si folosind numai sunete.

La 40 de ani

Aceste femei chiar stiu ce vor si nu le e teama sa ceara. Poate pentru ca au trecut deja de faza cu maritisul si copiii, ori poate doar pentru ca stiu deja ce inseamna succesul, sa fii independenta si sa nu mai simti presiunea de a "te aseza la casa ta". Sondajul de fata a aratat ca o femeie ajunsa la acesta varsta cere mult, insa si garanteaza mai multa aventura intre cearsafuri.

- 29% dintre femeile de peste 40 de ani fac sex la prima intalnire daca exista atractie sexuala

- Bunatatea este principala calitate a unui partener pe termen lung

- 86% dintre femei au avut o data sau de mai multe ori orgasm in timpul ultimului act sexual

- 68% dintre femei au ajuns la orgasm inaintea partenerului la ultimul act sexual

- 28% dintre ele vor mai mult sex oral

- 69% dintre femei s-au masturbat in fata partenerului

- Una din patru femei a avut mai mult de 20 de parteneri sexuali

Ce-si doreste o femeie la 40 de ani: atentie, apreciere, complimente, independenta.

Profilul ei general Asteapta-te de la femeile de 40 de ani sa fie hotarate, indraznete - atat in relatii, cat si in cariera sau atunci cand isi doresc sa se distreze.

Imediat dupa ce implinesc 40 de ani, nivelul estrogenului si al testosteronului scad, insa cel din urma nu cu foarte mult. Iar testosteronul isi arata mai mult fata pe masura ce se departeaza de 40 de ani, ceea ce inseamna ca o femeie care nu a implinit inca 50 de ani va fi mai directa, decisa, motivata, indrazneata si independenta.

Vino cu indeajuns de multa energie pentru a-i face fata. Iar asta inseamna sa fii dispus sa mergi cu ea sa faceti sporturi extreme sau sa colindati galeriile de arta. E varsta la care nu mai vrea sa-si sune prietenele pentru a colinda impreuna barurile. Vestea buna e ca nu va vrea sa-i inlocuiesti prietenele.

Profilul ei sexual Femeile vor sex la aceasta varsta. In sondajul de fata, femeile care au trecut de 40 de ani s-au aratat cel mai deschise ideii de a face sex la prima intalnire. Tot ele au avut, cel mai probabil, orgasm la ultimul contact sexual. Scapand de teama de a ramane gravide, sunt mai relaxate vizavi de sex si il si practica mai frecvent.

Intrebate daca atitudinea lor s-a schimbat in ultima decada, nu putine au recunoscut ca au descoperit ca-si doresc mai mult sex.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#femei sex, #sex 20 ani, #sex femei 30 ani, #sex femei 40 ani, #ce vor femeile, #femei nevoi sexuale varsta , #viata sexuala