Ce vor femeile cu adevarat in pat?

Miercuri, 22 Iunie 2011, ora 13:27
10417 citiri
Ce vor femeile cu adevarat in pat?

Oamenii de stiinta au studiat dorinta sexuala a reprezentantilor celor doua sexe, ajungand la concluzia ca aceasta difera de la barbati si femei. Specialistiii in neurologie spun ca mecanismul difera mult in cele doua cazuri.

O carte a fost lansata de curand pe aceasta tema, "A Billion Wicked Thoughts", aceasta cuprinzand parerile multor oameni de stiinta cunoscuti, informeaza Pravda.

Ei spun ca creierul femeilor este mai complex atunci cand vine vorba sa-si aleaga partenerii sexuali. In cazul barbatilor, semnalele sunt vizuale, aceasta fiind o explicatie pentru faptul ca unele femei mimeaza orgasmul. Ele observa ca acest lucru le produce partenerilor lor placere si actioneaza in consecinta. In cazul barbatilor, este nevoie doar de un semnal vizual pentru stimularea dorintei sexuale.

Creierul femeilor, mult mai complex?

Creierul unei femei analizeaza cu atentie mai multe aspecte, implicand astfel mai multe regiuni cerebrale, si calculeaza calitatile pe care barbatii le au, operatiune care cere si mai mult timp. Astfel, ele isi pot alege partenerii in functie de aceste filtre prin care ii trec. Pe termen lung, "mofturoasele", femeile care pierd mai mult timp in etapa cantaririi calitatilor potentialilor parteneri, castiga.

Barbatii sunt excitati chiar si de mirosul partenerei lor sau de atingerea acestora. Femeile simt mai acut nevoia unui context social in care sa se exprime, pe cand barbatii sunt mai individualisti.

Cercetatorii mai spun ca ar fi aproape imposibil de conceput o varianta pentru femei a "pastilei albastre". Sistemul lor sexual functioneaza independent atat la nivel mintal, cat si la nivel fizic. De aceea, o femeie poate fi disponibila sexual doar din punct de vedere fizic, insa psihic ea poate fi deconectata.

Citeste si:
Ciucă l-a rugat pe premierul Greciei să susțină România pentru a fi admisă cât mai repede în Schengen
Ciucă l-a rugat pe premierul Greciei să susțină România pentru a fi admisă cât mai repede în Schengen
Premierul Nicolae Ciucă a declarat joi, 7 iulie, la Atena, că l-a rugat pe prim-ministrul grec şi echipa sa să sprijine demersul României de a fi cât mai curând admişi în spaţiul...
Premierul Ciucă invitat la inaugurarea gazoductului dintre Grecia și Bulgaria. ”Se discută cu partea americană pentru gaz lichefiat”
Premierul Ciucă invitat la inaugurarea gazoductului dintre Grecia și Bulgaria. ”Se discută cu partea americană pentru gaz lichefiat”
Șeful guvernului de la București se află joi, 7 iulie, în vizită de lucru în Grecia, cu prilejul operaţionalizării interconectorului de gaze Grecia – Bulgaria. Conform programului...