Ce vor femeile sa auda in timpul sexului

Joi, 12 Aprilie 2012, ora 19:42
11637 citiri
Ce vor femeile sa auda in timpul sexului

In afara de prestatia admirabila in timpul sexului pe care o asteapta de la tine, femeile vor sa auda cat de mult le doresti pentru a atinge cele mai inalte culmi ale placerii.

Daca satisfactia ta erotica se rezuma strict la vibratiile senzoriale pe care le percepi, partenera ta are nevoie de comunicare chiar si in cele mai intime momente. Iata ce sa spui in pat pentru a-ti multumi cu adevarat iubita intre asternuturi.

Deseori, barbatii ignora o realitate de necontestat in privinta sexului cu o femeie. Acestia isi concentreaza eforturile in tehnici si metode mecanice de stimulare, cand de fapt partenerele lor au nevoie sa auda si sa simta cat sunt de dorite in momentele private.

Iata ce ar trebui sa ii spui iubitei tale pentru a o excita atat mental, cat si fizic:

1. "Esti incredibil de frumoasa"

Daca te impresioneaza formele ei apetisante si privirea stralucitoare, nu pastra gandurile doar pentru tine. Ajut-o sa intre in atmosfera spunandu-i cat este de frumoasa, intr-o maniera in care sa pari 100% credibil.

Acest compliment o ajuta sa se relaxeze si sa se concentreze exclusiv pe interactiunea voastra intima, primul pas catre un orgasm cu artificii.

2. "Niciodata nu m-am simtit atat de bine"

Anuntand-o cu patos ca sesiunea voastra de amor iti produce senzatii noi si intense, mai speciale decat oricand, se va simti flatata intr-o masura atat de mare, incat ii vei induce aceeasi stare de euforie.

Citeste mai multe despre Ce vor femeile sa auda in timpul sexului pe Askmen.ro..

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#replici sexy, #limbaj sexy, #replici sex, #conversatie sex , #viata sexuala
Comentarii
Poza mc.iohmaain
mc.iohmaain
rank 1
V
valencia
rank 1
da si mie scrumiera,sau ...aoleu ce iti mai put gura a ceapa !