Cinci lucruri pe care nu le stiai despre sex

Luni, 14 Iunie 2010, ora 16:51
6487 citiri
Cinci lucruri pe care nu le stiai despre sex

Sexul are inca o multime dedesubturi noi si surprinzatoare pe care probabil nu le stii. Mai jos vei gasi cinci lucruri inedite despre sex care iti vor completa cunostintele sexuale.

1. Minunea... biologica

Probabil ca profesorul de biologie a omis sa-ti spuna asta, dar, clitorisul este sigurul organ uman destinat exclusiv placerii. Clitorisul, cu cele 8.000 de terminatii nervoase, a fost conceput special pentru orgasm, potrivit Handbag.com.

2. Sushi la cald

Tii minte scena din primul film Sex and the City cand Samantha s-a acoperit, goala fiind, in sushi facut in casa asteptandu-l pe Smith? Se pare ca aceasta este de fapt o traditie japoneza numita nyotaimori veche de cateva sute de ani.

Femeile erau invatate sa reziste perioade lungi la expunerea la mancare rece in timp ce stateau intise si barbatii serveau masa "la cald" de pe corpurile lor. Poti sa incerci si tu acasa, dar ai grija la sushi-ul cald, face rau la stomac!

3. Plesnitul posteriorului

Daca esti un impatimit sau o impatimita in ale plesnitului, trebuie sa stii ca cea mai erogena zona este exact la unirea posteriorului cu spatele pulpei piciorului. Lovitul acestei zone cu o paleta va trimite un flux puternic de sange spre celelate zone excitabile si garanteaza un orgasm "criminal".

4. La fel de simplu ca A, B, C...

Ti-ai descoperit probabil punctul G, dar ce spui de punctul A? El se afla la jumatatea distantei dintre punctul G si cervix si te asteapta cu senzatii neasteptate.

5. Mancarea, intre durere si placere

S-ar putea sa nu-ti fi dorit sa stii acest punct...Daca folosesti mancarea pentru placere in dormitor trebuie sa stii ca altii o folosesc pentru durere. Cel mai adesea radacina de ghimbir este folosita in ritualuri punitive, taiata in forma de dop. Te las pe tine sa-ti imaginezi cum.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#sex lucruri neobisnuite, #sex lucruri inedite, #sex cinci ciudatenii , #viata sexuala