Ziare.com

Sexul pentru femeile aflate la varsta a doua: Rezultatele surprinzatoare ale unei cercetari

Miercuri, 12 Februarie 2014, ora 22:50

   

Sexul pentru femeile aflate la varsta a doua: Rezultatele surprinzatoare ale unei cercetari
Majoritatea femeilor care sunt active sexual si se afla la varsta a doua continua aceeasi tendinta, chiar daca avanseaza in varsta, sustin specialistii. Sexul aduce numeroase avantaje corpului unei femei si dupa o anumita varsta, spun ei.

"Exista o perceptie publica populara conform careia sexul devine neimportant pe masura ce o femeie avanseaza in varsta, iar femeile nu mai fac sex cand imbatranesc. Conform studiului nostru, se pare ca majoritatea femeilor continua sa faca sex la varsta a doua", spune coordonatoarea studiului, Holly Thomas, conform Fox News.

O asemenea tendinta este prezenta in ciuda diagnosticarii unor femei cu disfunctie sexuala. Expertii sustin ca activitatea sexuala a femeilor poate fi indicata cel mai bine de factori precum rasa, greutatea si felul in care ele se raporteaza la sex, potrivit cercetarii publicate in revista "JAMA Internal Medicine".

Cele care au spus ca sexul este important au avut o probabilitate de trei ori mai mare de a ramane active sexual, in comparatie cu alte femei, care au spus ca sexul nu este important pentru ele.

Femeile albe si cele slabe au cele mai mari sanse sa ramana active din punct de vedere sexual odata cu inaintarea in varsta, ele avand o imagine de sine mai buna, potrivit expertilor. Pe piata farmaceutica se exercita in prezent presiuni pentru a fi produsa o pastila care sa fie echivalenta cu Viagra, medicamentul de stimulare sexuala destinat barbatilor.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 9821 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Una-i una

cat e tare, cealalta e pana moare!:)))

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor