Cum sa ajungi o Zeita a Sexului

Marti, 24 Februarie 2009, ora 20:04
8788 citiri
Cum sa ajungi o Zeita a Sexului
Foto: askmen.com

Inainte de toate, cel mai important lucru pe care trebuie sa il stiti este ca pentru a fi o Zeita a Sexului trebuie sa va cunoasteti foarte bine propriul trup si locurile sale cele mai fierbinti.

Doar dupa ce ati incercat asupra voastra toate trucurile pe care le stiti veti fi pregatita sa va impresionati iubitul in dormitor, informeaza publicatia online iVillage.

Pentru a realiza aceasta trebuie sa fiti constiente de propriile puncte sensibile si pregatite sa impartasiti, fara ocolisuri, cu partenerul vostru lucrurile pe care vreti ca acesta sa vi le faca in dormitor.

Incepeti cu un lubrifiant. Masati cu ajutorul sau labiile si clitorisul si apoi intreaga zona. Incercati sa va concentrati asupra miscarilor pe care le faceti asupra clitorisului.

De obicei, cele mai multe femei evita propriul contact cu aceasta zona deoarece este mult prea sensibila la atingeri. Astfel, veti descoperi ca unele parti ale clitorisului sunt mai excitante decat altele.

Majoritatea femeilor folosesc degetul mijlociu de la mana dreapta pentru aceasta atingere. Incepeti sa miscati degetul inainte si inapoi, treceti-l peste intreg clitorisul sau miscati-l intr-un sens circular.

Priviti pentru a vedea locul exact unde sunt mainile voastre si ceea ce fac ele. Trebuie sa stiti exact ce si cum faceti pentru a-i putea spune apoi cat mai detaliat partenerului vostru ceea ce va face cea mai mare placere.

Incercati sa fiti cat puteti de exacta in retinerea miscarilor, a duratei atingerilor, a locurilor favorite. Daca este nevoie puteti chiar sa va notati aceste detalii pentru a le transmite iubitului vostru cat mai corect. Asta il va ajuta si pe el sa va faca sa obtineti un orgasm unic.

Cotinuati sa va atingeti clitorisul pana cand simtiti ca placerea incepe sa va cuprinda zona masata. Unele femei apasa mult mai puternic in acest punct, altele continua in acelasi ritm ca si pana in acel moment.

Din nou, priviti si retineti ce fac exact degetele voastre in acest moment si cum se simte restul corpului vostru in aceste momente. Veti vedea ca sfarcurile s-au intarit, vaginul este de o nuanta mai inchisa si mult mai umed, iar respiratia mai rapida decat de obicei.

Chiar inainte de a atinge varful maxim al placerii, veti simti cum va imbujorati si va incalziti, mai ales nivelul fetei si al pieptului.

Orgasmul se produce atunci cand sangele care se misca catre zonele genitale devine atat de intens pentru aceasta zona incat nu mai este suportat si se intoarce in restul corpului. In acel moment, veti simti o puternica placere si contractare a muschilor din jurul vaginului vostru.

Concentrati-va si incercati sa aproximati cat de mult dureaza orgasmul pe care il aveti. Orgasmele barbatilor dureaza, in medie, cinci secunde, in timp ce ale femeilor aproximativ 15 secunde, insa aceste perioade dureaza in functie de persoane.

In acest caz, este de mare ajutor sa impartasiti cu iubitul vostru durata orgasmului pe care il aveti. Astfel, el va sti cand nu trebuie sa se opreasca si sa va abandoneze in mijlocul orgasmului.

Iarina Dumitrescu

Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
#sfatul expertului, #sex, #viata sexuala, #sfaturi pentru femei, #viata sexuala implinita , #viata sexuala