Cum iti reinvii viata sexuala

Miercuri, 03 Aprilie 2013, ora 11:45
5704 citiri
Cum iti reinvii viata sexuala
Foto: Fox News

Chiar si celebritatile au parte de momente mai putin interesante in viata lor sexuala, caci nimic nu este chiar ca in filme. Daca ai probleme de natura sexuala, atunci ar fi bine sa arunci o privire peste urmatoarele sfaturi.

In viata reala nu exista un barometru normal al activitatii sexuale, spune Jan Shifren, profesor de obstetrica-ginecologie la Facultatea de Medicina a Universitatii Harvard din Boston, scrie Fox News. "Doar atunci cand nu mai esti preocupat de asa ceva ai o problema", spune Shifren. Iata cateva mijloace prin care iti poti revitaliza viata intima:

Somnul

Specialistii spun ca un somn bun este cel mai potrivit afrodiziac. Schimbarile mici in program te vor ajuta sa incluzi sexul si in alte momente ale zilei decat de obicei, spune Suki Hanfling, specialist in domeniu.

Sportul

Exercitiile fizice ajuta la eliberarea in organism a dopaminei si pot creste efectul testosteronului. Acesta creste libidoul, iar viata ta intima va cunoaste o alta dimensiune. Sportul ne face sa ne simtim mai increzatori in propriile forte si implicit in plan sexual.

Un control medical si medicamentele

Doctorul te poate ajuta sa afli care este cauza problemelor sexuale pe care le ai. El poate detecta schimbarile hormonale care apar odata cu trecerea anilor si iti ofera cele mai bune sfaturi in aceasta privinta. In plus, el te poate directiona catre un specialist in sexologie, cu care sa vorbesti despre ceea ce te deranjeaza.

Cu privire la medicamente, trebuie stiut faptul ca unele antidepresive (Prozac si Paxil) au o actiune inhibitoare asupra apetitului sexual. Acelasi efect il au si analgezicele, medicamentele luate impotriva anxietatii si chiar laxativele.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#imbunatatire viata sexuala, #apetit sexual imbunatatire, #medicamente efecte viata sexuala , #viata sexuala