Cum sa iti spionezi partenerul de viata

Joi, 21 Mai 2009, ora 23:20
11088 citiri
Cum sa iti spionezi partenerul de viata
Foto: How To Spy Computers

Uneori ai impresia ca partenerul de viata te inseala si nu gasesti solutii pentru a afla mai multe? Incearca sa afli cu ajutorul Internetului ce face partenerul atunci cand nu sunteti impreuna.

Cu ajutorul catorva clickuri poti afla ce face partenerul tau cand tu crezi ca este prins cu foarte multa treaba la birou.

In primul rand trebui sa te gandesti bine daca esti foarte gelos sau exista cu adevarat riscul ca parteneul sau partenera ta sa te insele, este unul dintre sfaturile oferite de eHow.

Citeste din cand in cand e-mail-urile partenerului. Multi oameni discuta prin e-mail cu cei de care nu vor sa afle partenerii. Faptul ca parola de la e-mail este ceva personal iti poate ingreuna, insa daca o sti totul este mai usor. Bineinteles, in cazul in care tu ii cunosti parola este foarte posibil ca el sa nu discute pe e-mail nimic legat de o posibila aventura.

Cauta profilul sotului tau pe diferite retele sociale. Ai foarte mare grija ca daca partenerul tau nu vrea ca tu sa afli de aceste profiluri le poate face private pentru a te induce in eroare. Dar daca partenerul tau nu banuieste ca incerci sa il prinzi cu ceva ai toate sansele sa gasesti profilele sale si sa afli cu cine vorbeste, ce fel de prieteni are si alte lucruri interesante.

"Deghizeaza-te" online si pleaca la vanatoare. Fa-ti un cont fals si intra in discutie cu partenerul tau. Este posibil sa il prinzi mai repede decat te astepti. Gandeste-te inainte la o poveste solida despre tine si viata ta pentru a evita sa ramai fara raspuns la una dintre intrebarile sale.

Verifica istoria fisierelor de pe computerul vostru. Daca utilizati Microsoft Internet Explorer poti accesoa foarte usor si istoria site-urilor accesate.

Poti descarca un software care poate spiona in locul tau. Chiar daca este o varianta mai costisitoare va merita investitia pentru ca vei putea afla fiecare pas al sotului tau.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#sex partener inselat, #partener spionat online, #partener cont retele , #viata sexuala