Cum sa-ti dai seama daca te foloseste numai pentru sex

Duminica, 13 Mai 2012, ora 10:03
10379 citiri
Cum sa-ti dai seama daca te foloseste numai pentru sex
Foto: Teen Problem

Sunteti impreuna de ceva vreme si, cu siguranta, legaturile chimice dintre voi au inceput sa se sudeze. Te deranjeaza, insa, ceva: uneori, ai impresia ca el isi aduce aminte de tine numai cand are nevoie de sex.

Evident, te intrebi daca el chiar are sentimente reale fata de tine sau esti folosita doar pe post de obiect care sa-i satisfaca nevoile sale sexuale. Teen Problem ne arata cum sa intelegem daca este intr-adevar asa:

Se intereseaza de tine?

Incearca sa stabilesti cat de mult ii pasa de tine. Adu-ti aminte de o conversatie standard, pe care o purtati in mod regulat, care sunt temele de discutie pe care le abordati in cadrul acesteia.

El se arata interesat de activitatile tale zilnice, de modul cum a trecut ziua ta de lucru, sau este incantat doar de noua lenjerie intima pe care tocmai ti-ai cumparat-o? Daca nu manifesta un interes sustinut pentru tine si viata ta cotidiana, este un semnal sigur ca il interesezi doar pana la punctul in care poti sa-i satisfaci nevoile sexuale.

Ce faceti cand sunteti impreuna?

Gandeste-te la activitatile pe care le desfasurati, cand sunteti impreuna. Faceti si altceva in afara de a va tavali in pat? Daca singurul lucru pe care il faceti impreuna e sexul, este putin probabil ca el sa caute si altceva la tine.

Te suna?

Intreaba-te cat de des te suna si de ce. Te cauta doar pentru a-ti auzi vocea la telefon, sau te suna doar pentru a te invita pe la el diseara?

Ramane la tine peste noapte?

Daca, de fiecare data cand terminati ce ati inceput in dormitor, el se furiseaza in varful picioarelor, iesind pe usa linistit, este un semn ca nu isi doreste o relatie serioasa. Acorda o atentie sporita acestui semnal clar.

Se intalneste cu alte femei?

Daca barbatul cu care te intalnesti, are si alte aventuri cu alte femei (chiar daca el sustine ca nu e asa), probabil nu te vede ca pe o etapa serioasa a vietii lui. Nu trebuie sa te transformi in detectiv si sa urmaresti fiecare pas al sau, dar este bine sa-l ai sub ochi, pana la un nivel in care iti poti da seama daca se intalneste si cu altcineva.

Il cunosti bine?

Te-ai gandit daca, intr-adevar, il cunosti bine? Impartaseste cu tine lucruri care tin de viata lui personala? Ai destul de multe informatii despre el? Daca inca nu ai idee despre existenta surorii, fratelui sau rudelor sale, sau nici macar nu-i cunosti numele de familie, poate ar fi cazul sa te intrebi daca sexul cu el este cea mai potrivita alegere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
#sex cuplu, #viata sexuala cuplu , #viata sexuala