Cum sa-ti imbunatatesti viata de cuplu? Foloseste-ti imaginatia si jucariile erotice

Marti, 18 August 2015, ora 11:45
3646 citiri
Cum sa-ti imbunatatesti viata de cuplu? Foloseste-ti imaginatia si jucariile erotice

Uneori, pasiunea intr-un cuplu se mai si stinge si este de datoria celor doi parteneri sa nu lase sa se intample asta. Tocmai din aceasta cauza, 40% dintre femei si barbati recunosc faptul ca au folosit diverse jucarii erotice pentru a mai alunga monotonia.

Cei mai multi participanti la un studiu american desfasurat de catre specialistii Universitatii din Indiana au spus ca au folosit un astfel de accesoriu in timpul preludiului.

Nu doar ca aceste jucarii au rolul de a spori placerea fiecaruia dintre parteneri, dar pot sa remedieze problemele de libido, disfunctiile erectile si chiar problemele cu somnul.

Desi multi considera ca aceste accesorii nu sunt decat jucarii erotice pentru femei, acest lucru nu este adevarat, pe piata cele mai multe jucarii sexuale fiind cele destinate cuplurilor.

Pe site-ul unui magazin online de tip sexshop poti gasi multe produse care iti pot face viata intima mai implinita.

Un sexshop online este Sexshop Deluxe, unde se gasesc pe stoc o gama foarte variata de jucarii erotice pentru cuplu, accesorii sexy si de lenjerie, parfumuri cu feromoni, DVD-uri si multe altele.

Jucati-va, fiti inventivi, in doi totul este permis

Specialistii in relatiile de cuplu - fie ei psihologi sau sexologi spun ca o relatie care rezista in timp se bazeaza pe iubire, incredere, dar si pe placerea oferita partenerului si comunicare in intimitate. Relateaza-ti fanteziile si lucrati impreuna pentru ca amandoi sa va simtiti bine si sa puteti sa capatati tot ceea ce va doriti.

Cele mai solicitate de catre clienti sunt catusele, mastile fantezie si corsetele precum si articolele de lenjerie intima. Poate ca unele dintre ele au o tematica BDSM, dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa fii si violent cand le folosesti. Nu trebuie sa te gandesti la aceste accesorii ca la ceva nepotrivit, ci doar ca la o posibilitate de a te simti mai bine alaturi de partenerul tau.

Jucarii erotice pentru femei

Unele dintre cele mai folosite jucarii erotice pentru cuplu fac parte intr-adevar din categoria celor folosite de catre femei.

La Sexshop-Deluxe se pot gasi fie seturi cu accesorii, fie obiecte singulare. Printre ele se numara si Lelo sau We-Vibe. Acestea sunt realizate dupa ultimele tehnologii si au mai multe viteze, sunt usor de folosit de ambii parteneri si pot sa fie controlate si prin telecomanda.

Jucarii erotice pentru barbati

La fel de bine insa pot sa fie folosite si jucariile pentru barbati. De departe cele mai comune si des folosite jucarii, mai ales in cuplu, sunt inelele pentru placere si rezistenta. Sunt obiecte folosite de mii de ani in culturile asiatice si sunt recomandate inclusiv de catre sexologi pentru eliminarea unor probleme medicale.

Pentru a va condimenta relatia nu trebuie decat sa scapati de inhibitii si sa comunicati cu partenerul dumneavoastra cat mai deschis.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#sexshop online, #sexshop jucarii cuplu, #sexshop accesorii , #viata sexuala