Cum stii ca se preface ca are orgasm?

Miercuri, 08 Septembrie 2010, ora 18:08
7581 citiri
Cum stii ca se preface ca are orgasm?

Tema orgasmului, mai precis a orgasmului ei, mimat sau nu, va ramane vesnic de actualitate. Daca in cazul barbatilor lucrurile sunt mai simple, pentru ea fiind vizibil daca lucrurile au mers sau nu cum trebuia, ei vor ramane mereu cu un semn de intrebare.

Pentru a veni in ajutorul barbatilor, AskMen.com a adunat intr-un top situatiile in care este cel mai probabil ca ea sa mimeze un orgasm ravasitor.

A terminat inaintea ta Te poti pacali cat vrei in legatura cu rezistenta ta. Adevarul e ca daca a terminat inaintea ta, este foarte probabil sa nici nu fi ajuns in cel de-al noualea cer, asa cum lasa sa se creada.

Sta cu ochii pe ceas Iti amintesti de jobul acela anost pe care il aveai imediat ce ai iesit din scoala, cand cea mai constanta dintre activitatile tale era statul cu ochii pe ceas, pentru a fi sigur ca nu petreci niciun minut mai mult la munca? Daca observi ca procedeaza la fel, spune pas si data viitoare las-o pe ea sa initieze repriza de inimitate, pentru a fi sigur de intreaga ei implicare. Daca va mai fi o alta data...

Spalatul pe dinti e tot ce ai facut in cadrul preludiului Singurul lucru care place femeilor mai mult decat Sex and the city este preludiul. Indiferent ca este vorba despre vorbit, tachinari sau atingeri, mangaieri, toate acestea iau cu siguranta mai mult timp decat cat ai spune "hei, iubito, hai pana in pat". Daca tot ce ai facut in vederea sesiunii de intimitate a fost sa te speli pe dinti sau sa te dai cu spray, asteapta-te la un fals orgasm.

Este actrita aspiranta Asa-zisul orgasm al lui Meg Ryan din When Harry Met Sally este dovada vie a faptului ca nu e nevoie decat de un talent mediocru (scuze, Meg) pentru a mima un orgasm. Daca priveste spre Hollywood sau macar catre platourile de filmare de la Buftea, fii in garda.

Ai inca sosetele pe tine... si ei nu ii pasa Unul dintre cele mai neatractive lucruri pe care le poate face un barbat este sa-si lase sosetele in picioare in timpul sexului. Daca iti spune sa le scoti, mai ai o sansa. Daca nu, nici nu mai incerca sa faci ce-ai vazut in filme; realitatea e ca nici nu te vrea cu ea in acelasi pat.

Ai investit mult Cei mai multi cred ca banii nu pot cumpara fericirea (iar cei mai multi care cred asta sunt faliti). Insa daca ii vei cumpara iubitei tale flori, o rochie pe a carei eticheta apare un nume la care rezoneaza, o cina de 5 stele si bilete la clasa I catre cine stie ce destinatie exotica, toate intr-o zi, cu siguranta vei avea parte de cel mai bun sex de care te-ai bucurat vreodata. Ea iti va spune, bineinteles, ca a avut parte de cea mai minunata noapte din intreaga viata.

E ziua ta Daca din toate zilele anului, prietena ta pare mai satisfacuta si mai fericita dupa o repriza de sex care a avut loc chiar de ziua ta, sansele ca exclamatiile ei din timpul intimitatii sa nu fie ceva real sunt foarte mari. La multi ani?

Intotdeauna termina la aceeasi ora, acelasi minut Daca ati facut o regula din a avea parte de intimitate in aceleasi zile si aproximativ la aceleasi ore (cel mai probabil din cauza programului, zici tu) si observi ca termina fix la aceeasi ora, acelasi minut, de vina s-ar putea sa fie serialul care urmeaza sa inceapa si faptul ca nu esti cel mai bun amant.

Citeste si:
Primarul Sectorului 2, dezvăluiri la 1 an după demolarea chioșcurilor de la metrou: ”Soția m-a rugat sa nu mai merg cu metroul la primarie”
Primarul Sectorului 2, dezvăluiri la 1 an după demolarea chioșcurilor de la metrou: ”Soția m-a rugat sa nu mai merg cu metroul la primarie”
Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, susține că după scandalul privind desființarea chioșcurilor ilegale de la metrou a fost rugat de soție să nu mai meargă o perioadă cu metroul....
Gorghiu: ”În PNL nu s-a discutat schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia Senatului”
Gorghiu: ”În PNL nu s-a discutat schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia Senatului”
Vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat că în PNL nu s-a discutat schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia Senatului, dar a completat că declarațiile acestuia sunt urmărite şi de...