Exercitii fizice pentru imbunatatirea performantelor sexuale

Luni, 15 Noiembrie 2010, ora 18:05
12259 citiri
Exercitii fizice pentru imbunatatirea performantelor sexuale
musclemeasure

Stiai ca anumite exercitii fizice iti pot face viata sexuala mai buna?

Adauga-le pe cele de mai jos la programul tau de miscare si vei observa rezultate de care se va bucura si iubitul tau.

1. Genuflexiuni

Faptul ca acestea sunt un mod excelent de a-ti tonifia picioarele si fesele este deja destul de cunoscut, insa ce se stie mai putin este ca genuflexiunile pot de asemenea sa mareasca fluxul sangvin din unele zone care stimuleaza libidoul. Cativa specialisti citati de Woman's Day sunt de parere ca multe femei au nevoie de putin ajutor din punct de vedere fizic pentru a avea o dorinta sexuala mai intensa.

Iata cum sa faci exercitiul: tine picioarele departate cat distanta dintre umeri si ai grija sa tii calcaiele pe podea atunci cand te apleci, ca si cum ai sta pe un scaun imaginar. Cu cat te lasi mai jos, cu atat efectul va fi mai puternic si beneficiile mai multe. Cand revii la pozitia initiala tine muschii abdominali incordati. Executa genuflexiunile incet, de 15-30 de ori.

2. Pozitia copilului fericit

Daca vrei sa eviti aparitia unor dureri musculare chiar in timpul actului sexual poti face anumite exercitii de intindere care te vor relaxa si te vor face mai agila. Unul dintre cele mai bune, care ajuta in special la alinarea durerilor de spate, este acela care seamana cu pozitia in care sta un copil fericit.

Intinde-te pe spate si adu genunchii la piept. Prinde apoi cu mainile laturile exterioare ale talpilor, lasand genunchii sa alunece in lateral, spre podea. Aliniaza gleznele cu genunchii, astfel incat gambele sa fie perpendiculare pe podea. Ramai asa timp de 3-5 minute.

3. Inclinatii pelviene

Aceste exercitii antreneaza muschii care sunt folositi cel mai mult in timpul actului sexual si, in plus, amelioreaza durerile de mijloc si intaresc inima.

Intinde-te pe spate, indoaie genunchii tinand talpile pe podea, departate cat distanta dintre umeri. Ridica usor zona pelviana tinand muschii abdominali incordati si apropie partile interioare ale coapselor. Lasa-te apoi incet spre podea si repeta de 20-25 de ori daca poti.

4. Ridicari de greutati

Acestea sunt importante deoarece maresc natural nivelul de testosteron din organismul femeii - hormon care joaca un rol esential in ceea ce priveste libidoul, atat la barbati cat si la femei.

Ia o greutate potrivita intr-o mana si indoaie cotul ducand greutatea spre umar. Repeta de 15-20 de ori cu fiecare brat.

5. Fandari in tandem

Mai multe cercetari au aratat ca unele exercitii fizice efectuate impreuna cu partenerul imbunatatesc viata sexuala, printre acestea numarandu-se si fandarile.

Stati unul langa altul si faceti cate cinci fandari in acelasi timp, cu acelasi picior, astfel incat sa nu va loviti. Repetati cu celalalt picior.

6. Exercitii Kegel

Aceste exercitii pot aduce beneficii semnificative vietii sexuale, si sunt de asemenea utile femeilor care sufera de incontinenta urinara. Executate corect, exercitiile Kegel intaresc muschii pelvieni (cei pe care ii folosesti daca vrei sa opresti jetul urinar).

Avantajul acestor exercitii este ca pot fi facute oriunde, fara sa se observe. Mai exact, incordeaza muschii pelvieni timp de aproximativ cinci secunde, relaxeaza-i, si repeta. Indicat ar fi sa faci aceste exercitii cam cinci minute pe zi.

7. Exercitii pentru abdomen cu mingea de stabilitate

Acestea intaresc partea de sus a trunchiului si inima, ceea ce este necesar in actul sexual pentru a sustine partial greutatea partenerului.

Ia o minge de stabilitate langa tine si, sprijinindu-te cu palmele pe podea (fata spre podea), asaza-ti gambele pe minge, tinand spatele drept. Rostogoleste usor apoi mingea spre piept, si inapoi, incordandu-ti muschii abdominali. Tine spatele drept si soldurile incordate. Repeta de trei pana la 10 ori.

8. Pozitia scandurei

Exercitiul acesta este foarte bun pentru orice pozitie in care femeia este deasupra sau pentru trecerea de la o pozitie la alta, fiind popular in tehnicile yoga.

Intinde-te pe podea, cu fata in jos, tinand bratele pe langa corp. Ridica-ti apoi corpul de la podea pana cand te mai sprijini doar pe varfurile picioarelor si pe coate, astfel incat intregul trup sa fie aproape suspendat. Tine corpul cat mai drept si incordat. Stai asa timp de 10 secunde apoi relaxeaza-te cateva secunde inainte de a repeta. Fa trei seturi a cate zece repetari.

9. Pozitia podului

Acest exercitiu este tot unul practicat deseori in yoga, intarind muschii mijlocului, si pe cei gluteali (fesieri).

Intinde-te pe podea, pe spate, bratele pe langa corp, si indoaie apoi genunchii, tinand talpile drepte pe podea. Ridica soldurile incordand muschii fesieri si prinde-ti gleznele cu mainile. Continua sa impingi trunchiul pana cand pe podea te vei mai sprijini doar cu bratele, umerii si talpile. Stai asa timp de 10 secunde, respirand normal, iar apoi revino incet pe podea, relaxandu-te cateva secunde inainte de a repeta. Incearca sa faci trei seturi a cate 10 repetari.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#exercitii sex, #exercitii performante sexuale, #exercitii bune pentru sex, #exercitii imbunatatire viata sexuala, #intarire muschi pelvieni, #exercitii muschi sex , #viata sexuala