La cati ani si-au pierdut vedetele virginitatea?

Luni, 19 Aprilie 2010, ora 19:15
14256 citiri
La cati ani si-au pierdut vedetele virginitatea?

Saptamana trecuta, Matthew Fox, starul din Lost in varsta de 43 de ani, a declarat ca a devenit barbat la varsta de 12 ani, dar ca-si aminteste cu lux de amanunte cum a decurs totul. Si alte vedete au fost precoce, printre acestea aflandu-se Britney Spears, Angelina Jolie sau Johnny Depp.

Conform Tres Sugar, partenera lui Brad Pitt, Angelina Jolie, si-a pierdut virginitatea la numai 14 ani. La fel si Britney Spears, dar a recuperat si ea apoi, in prezent fiind o mamica tanara si (inca) apetisanta.

Britney Spears si-a pierdut virginitatea la 14 ani

Tina Fey s-a pastrat pura pana la cel cu care s-a casatorit, iar "minunea" s-a intamplat la 24 de ani. Pana la 20 de ani a asteptat si Celine Dion, alesul fiind cel care avea sa-i fie sot, iar "scena" fiind nu departe de cea de la Eurovision, unde artista participa in competitie, la 30 aprilie 1988.

In ciuda infatisarii sale extrem de "promitatoare" din Laguna Albastra, Brooke Shields si-a pierdut fecioria la ani buni dupa acest film, mai precis cand avea 22 de ani, din cauza ca se credea urata.

Brooke Shields, virgina pana la 22 de ani pentru ca se credea urata

Cat despre Johnny Depp, si acesta a fost precoce, avantandu-se pe taramuri nestiute inca de la varsta de 13 ani. Matthew McConaughey nu a destainuit presei decat ca acest eveniment s-a intamplat la 15 ani, fara a da alte amanunte.

Daniel Radcliffe, starul din Harry Potter, "s-a facut barbat" la 16 ani, ajutat de o coafeza, iar rockerul Ozzy Osbourne chiar la 14. Elton John a asteptat pana la 23 de ani, insa a declarat ca regreata ca nu s-a bucurat de viata sexuala si in adolescenta.

Nevasta Disperata Marcia Cross a facut o medie, decizand ca 18 ani e varsta optima pentru un astfel de eveniment.

Modelul Kate Moss a facut trecerea spre maturitate inca de la 14 ani, pe cand se afla cu parintii intr-o vacanta in Bahamas. Iar Paris Hilton a rezistat cu stoicism pana la 15 ani. Dupa care, prin intermediul Internetului, a vazut o lume intrega cum sta treaba.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vedete virginitate, #clebritati vaiat sexuala, #Angelina Jolie virginitate, #Paris Hilton sex, #Johnny Depp viata sexuala, #Kate Moss virginitate , #viata sexuala