La cati ani si-au pierdut vedetele virginitatea?

Luni, 19 Aprilie 2010, ora 19:15
13357 citiri
La cati ani si-au pierdut vedetele virginitatea?

Saptamana trecuta, Matthew Fox, starul din Lost in varsta de 43 de ani, a declarat ca a devenit barbat la varsta de 12 ani, dar ca-si aminteste cu lux de amanunte cum a decurs totul. Si alte vedete au fost precoce, printre acestea aflandu-se Britney Spears, Angelina Jolie sau Johnny Depp.

Conform Tres Sugar, partenera lui Brad Pitt, Angelina Jolie, si-a pierdut virginitatea la numai 14 ani. La fel si Britney Spears, dar a recuperat si ea apoi, in prezent fiind o mamica tanara si (inca) apetisanta.

Britney Spears si-a pierdut virginitatea la 14 ani

Tina Fey s-a pastrat pura pana la cel cu care s-a casatorit, iar "minunea" s-a intamplat la 24 de ani. Pana la 20 de ani a asteptat si Celine Dion, alesul fiind cel care avea sa-i fie sot, iar "scena" fiind nu departe de cea de la Eurovision, unde artista participa in competitie, la 30 aprilie 1988.

In ciuda infatisarii sale extrem de "promitatoare" din Laguna Albastra, Brooke Shields si-a pierdut fecioria la ani buni dupa acest film, mai precis cand avea 22 de ani, din cauza ca se credea urata.

Brooke Shields, virgina pana la 22 de ani pentru ca se credea urata

Cat despre Johnny Depp, si acesta a fost precoce, avantandu-se pe taramuri nestiute inca de la varsta de 13 ani. Matthew McConaughey nu a destainuit presei decat ca acest eveniment s-a intamplat la 15 ani, fara a da alte amanunte.

Daniel Radcliffe, starul din Harry Potter, "s-a facut barbat" la 16 ani, ajutat de o coafeza, iar rockerul Ozzy Osbourne chiar la 14. Elton John a asteptat pana la 23 de ani, insa a declarat ca regreata ca nu s-a bucurat de viata sexuala si in adolescenta.

Nevasta Disperata Marcia Cross a facut o medie, decizand ca 18 ani e varsta optima pentru un astfel de eveniment.

Modelul Kate Moss a facut trecerea spre maturitate inca de la 14 ani, pe cand se afla cu parintii intr-o vacanta in Bahamas. Iar Paris Hilton a rezistat cu stoicism pana la 15 ani. Dupa care, prin intermediul Internetului, a vazut o lume intrega cum sta treaba.

A.S.

Citeste si:
Partidele noi, discursuri vechi. De ce sunt sortite eșecului majoritatea noilor formatiuni
Partidele noi, discursuri vechi. De ce sunt sortite eșecului majoritatea noilor formatiuni
În ultimele luni scena politică din România a devenit înghesuită cu numeroase noi partide care vor la alegerile din 2024 să detroneze PSD și PNL în opțiunile electoratului. Cu toate astea,...
Nicușor Dan, după un concurs între școli din București: ”Dezvoltarea sportului de masă este o necesitate”
Nicușor Dan, după un concurs între școli din București: ”Dezvoltarea sportului de masă este o necesitate”
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, duminică, la premierea echipelor finaliste ale unui concurs sportiv desfăşurat între şcolile bucureştene, că dezvoltarea sportului de...