Miracolul vulcanului care iti stimuleaza erectia instantaneu

Vineri, 09 Septembrie 2011, ora 23:27
7639 citiri
Miracolul vulcanului care iti stimuleaza erectia instantaneu

Micul orasel Pozzuoli, situat la vest de Napoli, in Italia, este cunoscut mai ales datorita vulcanului Solvatara, amplasat in apropierea sa. Traditia spune ca gazele emanate de vulcan ar stimula potenta si ar avea efect erectil.

Cercetarile avanseaza lent. Afacerile, rapid

Multa vreme s-a crezut ca este o simpla legenda, pana cand, in anul 2009, un grup de cercetatori italieni au publicat in revista stiintifica americana PNAS, un studiu confirmand traditia, arata Rue89.

Intr-adevar, conform studiului, gazele contin sulfura de hidrogen (hidrogen sulfurat) H2S, iar acest gaz, in concentratia si amestecul cu alte gaze eliminate prin crater influenteaza mecanismul erectiei.

De altfel, fara sa mai astepte toate concluziile cercetatorilor, multa lume a dat navala spre micutul orasel, in cautarea fericirii.

Intreprinzatorii au organizat un camping comercial in imediata apropiere a craterului, iar afluenta de turisti, sositi perechi-perechi, dovedeste chiar si fara cercetari, ca efectele benefice ale tratamentului se confirma pe loc.

Ramasi oarecum in urma intreprinzatorilor, cercetatorii si-au continuat totusi lucrarile, cu participarea unor specialisti americani si francezi.

Astfel s-a ajuns ca cercetarea sa confirme inca o data stiintific, ceea ce perechile confirmasera deja in repetate randuri, practic, in corturile din camping.

Vulcanul te face fericit

Recent, revista Rue89 l-a contactat pe specialistul francez Jacques Hanoune, care confirma si el efectele sulfurii de hidrogen, in conditiile in care aceasta este eliminata din crater.

Nu este vorba de o noua Viagra, creata in laboratoare. Aici, stimulatorul erectiei fiind produs de natura, el este suportat de organism mult mai bine si fara sa dea dependenta, asa cum dau obisnuitele produse de sinteza.

Asupra cazului respectiv, s-a aplecat cu atentie si presa italiana. Prestigiosul ziar "La Reppublica" titra recent un articol pe aceasta tema, cam in felul umator: "La Pozzuoli, vulcanul Solvatara te face fericit prin sex". Automat, titlul din ziar a ajuns banner la camping.

Cercetatorii nu se inteleg intre ei

Totusi, chiar si in randul celor autorizati, parerile sunt inca impartite. Aceeasi Rue89, chestionand un alt cercetator italian, Giuseppe Cirino, a fost tratata sceptic: singurul lucru demonstrat de cercetatori este ca sulfura de hidrogen stimuleaza erectia.

Acelasi succes s-ar putea obtine si in preajma altui vulcan, sau chiar in laborator. Restul este numai folclor, plus efectul, emotional, un factor crucial cand este vorba de erectie.

Apare ciudat totusi faptul ca folclorul este atat de sigur, in timp ce cercetatorii se contrazic intre ei. Ziaristul a gasit cu cale sa mearga mai adanc cu documentarea si a stat de vorba pe indelete cu administratorul cmapingului.

Administratorul le stie pe toate

Administratorul s-a aratat mai convingator decat toti. Nu-i dintre cei care intorc problema pe toate fetele. Raspunsul lui a fost scurt si clar:

"Habar n-am de studii si de reviste, dar stiu ca lumea vine buluc la Solvatra, campingul este plin si toti cei care au poposit o data, au venit si a doua oara, iar, pana la urma, au ajuns sa aiba familii numeroase si s-o duca bine cu sexul".

In ce priveste statistica, ea nu neaga punctul de vedere al aministratorului, dar nici nu-l prea confirma. Natalitatea aici este 10,6 la mie, in timp ce prin vecini este 8,9 la mie. Corect, numai ca in Italia sunt si localitati cu natalitatea de 13,6 la mie.

Si la asta, are administratorul o explicatie: acolo oamnii tin cu tot dinadinsul sa aiba copii. Aici vin numai ca sa se distreze, la umbra vulcanului. Nicaieri nu se vand atatea prezervative, ca la Pozzuoli. Argumentul pare si zdrobitor, si stiintific.

REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
#vulcan stimul sexual, #vulcan potenta, #sulfura hidrogen erectie , #viata sexuala