Oameni care au sucombat in timpul actului sexual

Joi, 02 Februarie 2012, ora 15:37
7813 citiri
Oameni care au sucombat in timpul actului sexual
Foto: factroom

In mod neasteptat statisticile confirma ca, anual, un numar de circa 50.000 persoane mor in timpul actului sexual, ceea ce este ingrijorator.

Pe de alta parte, nu te poti feri decat renuntand la sex, ceea ce pare si mai ingrijorator.

In cazul barbatilor, doar 25% din cazurile inregistrate s-au petrecut in timp ce respectivii erau alaturi de sotia lor, iar 75% in timp ce isi satisfaceau placerile cu o amanta sau o prostitutata.

Tot statistica arata, ca la femei, riscul de deces in timpul actului sexual este de 12,5 ori mai mic decat la barbati.

In mod si mai neasteptat, insa, istoria consemneaza cazurile unor persoane publice care si-au terminat zilele in momentul sublim, cand se aflau in bratele unor femei. Portalul Factroom noteaza astfel cateva cazuri.

1. Fireste, exista situatii atestate istoric, dar nu lipseste nici legenda. Ea a transmis din generatie in generatie faptul ca Gingis Han a decedat in bratele uneia din sclavele sale, Carol cel Mare ar fi murit in timpul copulatiei, iar un prim-ministru britanic - lordul Palmerston - si-ar fi sfarsit zilele in bratele unei servitori, in anul 1865.

2. Cazul cel mai vechi, atestat istoric, dateaza din anul 1899, cand presedintele francez Felix Faure, vizitand un bordel de lux, a decedat in bratele domnisoarei Marguerite Stenel, care, de altfel, a fost inculpata, judecata si achitata in aceasta cauza neobisnuita.

3. La 26 ianuarie 1979, fostul vicepresedinte al SUA, Nelson Rockefeller, in varsta de 70 de ani, a facut un stop cardiac in timpul relatiei intime cu amanta sa, ceea ce s-a consemnat de altfel si in certificatul de deces.

4. Un caz cu totul iesit din comun s-a petrecut in anul 2001, in Chile. In preajma alegerilor, politicianul Raul Veloso a decedat in bratele unei prostituate, situatie atat de incomoda pentru politicieni incat n-a fost comunicata oficial.

Totusi, "pe surse", a aflat toata tara, multi au crezut ca zvonul este doar o intoxicare, iar Raul Veloso a castigat alegerile la o zi dupa ce decedase. Cum era normal, comisia electorala a invalidat scrutinul.

5. In anul 2009, se stie ca a murit la Bangkok cunoscutul actor David Carradine ("Kill Bill"), singur-singurel, in timp ce se masturba.

6. Pentru ca sa nu planeze suspiciunea numai asupra barbatilor, istoria mai consemneaza si cazul unui oarecare Robert Astey, din Ghana, care si-a propus sa faca sex cu o batrana de 70 de ani.

Batrana a consimtit bucuroasa, dar bucuria i-a fost atat de mare incat, in momentul culminant, a trecut pe neasteptate in lumea celor drepti - si acolo a ramas definitiv.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#moarte in timpul sexului, #deces act sexual, #sex amanta deces, #personalitati moarte sex amanta , #viata sexuala