Porti in tine gena homosexualitatii?

Vineri, 15 Iunie 2012, ora 17:18
4228 citiri
Porti in tine gena homosexualitatii?

Gena homosexualitatii este transmisa de mama, de obicei o femeie cu multi copii, au descoperit oamenii de stiinta italieni. Se poate mosteni, insa, la fel de bine, de la o matusa cu multi copii, pe linie materna.

Conform unui raport publicat de The Journal of Sexual Medicine, citat de Medical Daily, se pare ca exista o legatura intre homosexualitatea barbatilor si fertilitatea femeilor. Concret, unele femei au gena homosexualitatii, gena care le ajuta insa sa aduca pe lume multi copii. Aceasta gena, care actioneaza doar asupra urmasilor de sex masculin, le da femeilor si fertilitate crescuta, la fel si urmaselor lor.

Adesea, gena homosexualitatii nu se manifesta chiar la urmatoarea generatie, ci ramane latenta.

Concluziile au aparut dupa studierea personalitatii si nivelul de fertilitate in cazul a 61 de femei, mame sau matusi pe linie materna ale unor barbati gay, si ale altor 100 de femei si matusi ale unor barbati heterosexuali.

Dupa cum au descoperit oamenii de stiinta de la Universitatea Padova, "gena barbatilor homosexuali" face ca femeia purtatoare sa para mai atragatoare barbatilor. Aceeasi gena protejeaza femeia de boli ale aparatului reproductiv si de complicatii in ceea ce priveste sarcina.

Femeile purtatoare sunt si mai nostime, mai fericite, extrovertite si relaxate in general, fara anxietati sociale, dupa cum s-au exprimat cei care au participat la studiu.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#gena homosexualitatii, #femei fertile gena, #fertilitate femei semnalmente, #cauze homosexualitate, #homosexualitate genetica, #orientare sexuala innascuta , #viata sexuala