Recesiunea a lovit din plin in apetitul sexual

Luni, 10 Mai 2010, ora 15:35
1928 citiri
Recesiunea a lovit din plin in apetitul sexual

Criza economica a lovit cu siguranta in apetitul tuturor locuitorilor tarilor care au avut de-a face cu instabilitatea si problemele economiei. Un sondaj realizat in SUA a aratat ca in ceea ce-i priveste pe americani, problema este una reala, atat femeile, cat si barbatii avand de suferit.

In perioada 2004 - 2009, procentajul americanilor de peste 45 de ani care au facut sex macar o data pe saptamana a scazut dramatic, cu aproximativ 10%, dupa cum arata un sondaj AARP, citat de Reuters.

Astfel, numarul femeilor aflate in aceasta situatie a scazut de la 43% la 32%, in timp ce in cazul barbatilor a scazut de la 49% la 41%.

"E dificil pentru unii oameni sa se simta sexy si pregatiti pentru intimitate cand le este teama sa nu-si piarda casa, mai ales daca si-au pierdut deja locul de munca", explica Dr. Pepper Schwartz, sexolog la Universitatea Washington, in Seattle.

21% dintre cei barbatii intervievati si 11% dintre femei au admis insa ca si-au inselat partenerul, iar 12% au recunoscut ca au aflat pe pielea lor cum e sa fii tradat. In mod surprinzator insa, doar foarte putini dintre cei care au trecut prin astfel de situatii spun ca raul facut a fost ireparabil.

40% dintre ei spun ca aventura lor sau a partenerului nu a afectat relatia, iar 30% declara ca aceasta a cauzat doar tensiune temporara. Doar in 6% dintre cazuri raul facut a fost considerat "ireparabil".

George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
#sex criza, #stres viata sexuala, #sex criza economica, #recesiune apetit sexual , #viata sexuala