Secrete pentru a cuceri o femeie

Duminica, 29 Septembrie 2013, ora 09:13
3786 citiri
Secrete pentru a cuceri o femeie
Foto: blog.sentimente.ro

Femeile sunt atrase de anumite calitati ale barbatilor, pe care le considera mai speciale decat altele. Acestea pot fi secretele oricarui barbat, in incercarea de a face noi cuceriri.

Mirosul

Un parfum face multe lucruri bune pentru un barbat, insa mirosul lui natural le poate cuceri imediat pe femei, scrie news.com.au.

Unele studii stiintifice arata ca o femeie poate spune daca este atrasa de un barbat doar dupa mirosul tricoului acestuia.

Manierele

In lumea moderna, manierele actioneaza mereu pozitiv asupra femeilor. Barbatii trebuie sa fie atenti cum se poarta cu alte femei in prezenta celei pe care vor sa o cucereasca.

Pe de alta parte, un barbat care are maniere alese fata de alte femei in prezenta celei pe care el o place va avea de castigat si o va cuceri mai repede.

Partea feminina a barbatului

Uneori, barbatul trebuie sa lase la o parte partea lui mai dura si sa isi arate fata de iubita lui partea sa feminina. Unei femei ii place mult sa primeasca un masaj, sa faca baie alaturi de partener sau sa i se faca unghiile.

Secretele

Femeilor li se pare sexy intimitatea cu un barbat, mai exact secretele pe care ei le impartasesc. Uneori, barbatii isi pot arata slabiciunile fata de ele, ceea ce ii va lega si mai tare.

Daca se intampla un asemenea lucru intr-o relatie, barbatii vor fi pentru iubitele lor mai puternici, mai curajosi si, bineinteles, mai sexy.

Dansul

Femeilor le plac barbatii care stiu sa danseze. Ei nu trebuie neaparat sa fie foarte buni in arta dansului, insa trebuie sa poata tine un ritm constant. Unii spun ca dansul este asemenea sexului, insa partenerii sunt imbracati.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#sex dragoste femei barbati, #iubire dragoste sex , #viata sexuala