Secrete pentru o viata sexuala fericita si durabila

Duminica, 13 Octombrie 2013, ora 23:12
6006 citiri
Secrete pentru o viata sexuala fericita si durabila
Foto: Men\'s Health

Adesea, relatiile trec prin momente grele din punct de vedere sexual, dupa o anumita perioada de timp. Conform cercetatorilor americani, exista metode de a contracara acest efect.

Se intampla adesea ca femeile sa nu mai fie atrase de parteneri la fel ca la inceputul relatiei lor. Drept urmare, viata sexuala are si ea de suferit destul de mult, spun specialistii de la Universitatea din Kentucky, SUA, citati de Men's Health.

In cadrul studiului efectuat de ei, femeile au spus ca au simtit acest declin in relatia cu partenerul, totul fiind legat de satisfactia sexuala din cuplu.

Se intampla ca anumite calitati pe care o femeie le apreciaza la un barbat initial sa fie privite de ea altfel dupa o anumita perioada de timp. Iata cateva secrete care ii pot ajuta pe barbati sa treaca peste aceste probleme:

Arata-i partile tale bune

De-a lungul unei relatii, o femeie ii va gasi barbatului de langa ea tot mai multe defecte. Ceea ce poate face barbatul este sa ii arate si partile care o pot atrage la el, dar inca nu le-a cunoscut.

Specialista in domeniu, Kristen Mark, spune ca unele talente ascunse sunt apreciate de femei la barbati. Daca el face ceva la care se pricepe bine si partenera il vede, totul se poate imbunatati in relatia lor intima.

Nu va izolati

Este bine ca partenerii dintr-o relatie sa nu fie izolati si sa iasa din cand in cand cu un grup de prieteni. In acest fel, o femeie poate vedea cat de mult il apreciaza ceilalti pe partenerul ei.

Succesul lui in compania altor persoane poate reaprinde dragostea partenerei pentru el si ii poate aduce aminte de lucrurile bune care au facut-o sa se indragosteasca de el la inceput.

Imbracamintea conteaza

Chiar daca va simtiti bine impreuna cand sunteti imbracati lejer, imbracamintea eleganta nu trebuie niciodata ocolita.

Nu conteaza daca o femeie isi considera partenerul atragator in haine sport sau putin ciudate, important este ca el sa nu uite sa fie elegant din cand in cand, in special cand ies impreuna in oras.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sfaturi viata sexuala, #sfaturi relatie termen lung, #sfaturi casnici , #viata sexuala