Sex la 75 de ani? Se poate si la 100!

Joi, 17 Februarie 2011, ora 19:30
20264 citiri
Sex la 75 de ani? Se poate si la 100!
Foto: babapandey.com

Barbatii peste 75 de ani nu sunt depasiti din punct de vedere sexual. Medicina a avansat mult si poate oferi acum solutii nu numai pentru prelungirea vietii, ci si pentru prelungirea virilitatii barbatilor.

Pana acum, barbatii ajunsi la varsta pensionarii erau considerati lipsiti de virilitate. Cercetarile din ultima perioada au facut putina ordine in aceasta privinta si ofera noi sperante. Cercetatorii australieni sustin ca barbatii care au ajuns chiar si la 100 de ani pot avea activitate sexuala, informeaza My Health News Daily.

"Studiile noastre arata ca sexualitatea este importanta pentru batrani. Peste varsta de 50 de ani, multi barbati considera sexul important", sustin specialistii, prin vocea lui Zoe Hyde, de la Universitatea de Vest din Australia.

Inca virili la 75 de ani

Studiile efectuate in SUA si Suedia au aratat ca multi oameni care au trecut chiar de 70 de ani au vieti sexuale active. In unele cazuri, ei au declarat ca sunt mai satisfacuti decat in tinerete. Au fost testati acum barbati cu varsta intre 75 si 95 de ani. Ei prezinta o dorinta sexuala semnificativa, arata studiul.

Dintre cei activi sexual, mai mult de 40% ar dori sa faca mai mult sex. Impedimentele sunt date de problemele de sanatate: osteoporoza, diabetul, cancerul de prostata si alte probleme fizice. Diabetul ii impedica cel mai mult pe barbatii batrani sa aiba o viata sexuala activa.

Problema pe care o prezinta astfel de studii este aceea ca multi barbati nu sunt sinceri, caci sexualitatea este o problema delicata pentru multi. Este important, insa, ca barbatii peste 75 de ani nu sunt depasiti sexual, asa cum se sustine in general.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#sex dragoste batrani barbati, #femei batranete pensie diabet osteoporoza , #viata sexuala