Sexul in casnicie - cat de mult conteaza el

Marti, 23 Septembrie 2014, ora 08:47
8503 citiri
Sexul in casnicie - cat de mult conteaza el
Foto: Fox News

Cuplurile de lunga durata au la un moment dat dificultati in viata lor sexuala.

Motivele si explicatiile unei asemenea situatii sunt multiple, iar rezolvarea poate fi gasita daca partenerii analizeaza cu atentie ceea ce se intampla in mariajul lor.

Nasterea unui copil, problemele parintilor celor doi sau o boala grava care il afecteaza pe unul dintre soti reprezinta tot atatea motive ce pun viata sexuala in plan secundar si declanseaza o criza, scrie Fox News.

Astfel, daca sexul incepe sa fie absent din relatie, el semnaleaza probleme mult mai profunde.

Lipsa atingerilor si a intimitatii sexuale stabileste o distanta afectiva intre partenerii dintr-o relatie. Drept urmare, ei pot sa caute ceea ce au nevoie la altcineva, ceea ce se traduce prin infidelitate. Pentru cei care au copii, un asemenea exemplu este cel mai prost pe care ei il pot oferi urmasilor lor.

Ce puteti face

Un prim pas spre indreptarea situatiei este renuntarea la unele obiceiuri nocive, care va deconecteaza unul fata de altul. Atingerile sunt esentiale in relatiile de iubire. Ele nu trebuie sa fie neaparat sexualizate.

O alta metoda buna e reamintirea vremurilor mai bune, atunci cand erati mult mai apropiati unul de altul.

Daca ii spui celuilalt cat de mult ti-a placut ceea ce faceati impreuna in trecut (o baie in cada sau situatii in care v-ati sarutat pasional), il poti atrage din nou alaturi de tine.

O metoda foarte buna de a reaprinde scanteia dragostei in casnicie este si trimiterea unor mesaje erotice celuilalt in timpul zilei. Flirtul vostru poate lua multe forme atragatoare.

Nu in ultimul rand, un specialist va poate ajuta mult sa indreptati situatia. Terapeutii pe probleme de casnicie sunt cei mai avizati in aceasta privinta. El ajuta la identificarea problemelor si la rezolvarea lor cat mai buna. Sfaturile oferite pot salva chiar o casnicie aflata la marginea dezastrului.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#dragoste sex casnicie, #mariaj probleme sex , #viata sexuala