Sexul, intre vis si realitate

Miercuri, 24 August 2011, ora 08:37
3895 citiri
Sexul, intre vis si realitate
Foto: Fox News

In sex nu vei atinge niciodata perfectiunea. Realitatea este cel mai bun vis. O viata sexuala fericita depinde de anumiti factori la care partenerii nu prea se gandesc. Un element-cheie este intotdeauna schimbarea.

Trebuie sa renunti la gandul ca sexul este asa cum se poate vedea prin filme. Asemenea lucruri nu se intampla in realitate, transmite Fox News. Sexul nu este nici ceea ce citesti in romanele de dragoste.

In realitate, dupa ce copiii pleaca putin pe afara, sexul este o clipa putin mai lunga ce trebuie savurata din plin. Oare mai are cineva timp de preludiu prelungit, in acest caz? Cert este ca sexul nu trebuie raportat la un model ideal vazut undeva.

Intr-un angajament pe termen lung (casatoria), partenerii trebuie sa fie dispusi la compromis. Flacara inceputul nu poate ramane aprinsa mereu. Tot ce ne ramane uneori este doar o scanteie. Dar si scanteile sunt foarte bune cand vin in intuneric. Realitatea face, de multe ori, sexul un vis.

Jocul imaginatiei poate aduce detaliile picante in joc. Totul este ca ambii parteneri sa cunoasca ceea ce doreste fiecare de la celalalt. Fie ca este un joc de-a asistenta si doctorul sau chiar pacientul, relatia voastra va primi impulsul necesar unei prospetimi binevenite. Cuvintele vor fi intotdeauna potrivite, in orice situatie.

Realitatea este cel mai bun vis, ea poate fi perfectiunea ta. Nu te agata cu orice pret de atingerea unui ideal sexual, caci vei fi dezamagit. Realitatea este cel mai usor de intretinut, dar idealul te va consuma prea mult. Si nu uita: drumul este important, nu destinatia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#parteneri femei barbati sex, #casatorie casnicie mariaj schimbare, #divort copii , #viata sexuala