Spune-mi ce grupa sanguina ai, ca sa-ti spun cat de bun esti in materie de sex

Miercuri, 29 Mai 2013, ora 09:21
10264 citiri
Spune-mi ce grupa sanguina ai, ca sa-ti spun cat de bun esti in materie de sex
Foto: Dreamstime

Grupa de sange este foarte importanta pentru definirea caracterului unui om, spunandu-se ca aceasta arata mare parte din trasaturile noastre. Ba chiar influenteaza viata sexuala.

Exista patru grupe de sange: A, B, AB si 0, fiecare dintre ele indicand, printre altele, si temperamentul sexual al fiecaruia dintre noi.

Grupa de sange 0

Este cea mai raspandita, posesorii acesteia fiind oameni care se gasesc mai tot timpul in miscare. Sunt persoane energice si sociabile, facandu-si cu usurinta noi cunostinte in randul comunitatii in care se invart.

In pat, de asemenea, se daruiesc total si adora sa experimenteze. Oamenii cu grupa de sange 0 prefera sa faca sex cu acelasi partener si sunt emotionati cand vine momentul sa-si schimbe partenerul intim, din varii motive, noteaza Teen Problem.

Grupa A

Oamenii cu aceasta grupa sanguina au intotdeauna un sfat bun pentru tine, isi indeplinesc constiincios atributiile ce li se dau, atat la serviciu, cat si acasa. Sunt carieristi si, adesea, pun munca inaintea familiei. Ca intreg, sunt fideli prietenilor apropiati si oamenilor de langa ei.

Din pacate pentru partenerul intim, nu sunt foarte atrasi de sex, dar nu refuza niciodata sa-si duca la indeplinire indatoririle intime din dormitor. Cu cat sexul cu un reprezentant al acestei grupe de sange se intinde pe o perioada mai lunga, cu atat va veti plictisi mai mult in dormitor, iar monotonia va deveni regula.

Partenerul va avea misiunea, nu foarte usoara, sa fie initiatorul tuturor momentelor sexuale. El va indeplini tot ce vrei, e de ajuns sa-i spui dorintele tale.

Grupa B

Ca intreg, oamenii cu grupa sanguina B sunt sentimentali si te poti baza pe ei. Au pretentii mari de la ei, dar si de la cei apropiati, atat la serviciu, cat si in dormitor.

Reprezentantii acestei grupe de sange adora sa afiseze o atitudine de intangibilitate, dar adevarul este ca sunt foarte sensibili. Chiar daca la inceput arata destul de reci, cand se indragostesc sentimentele lor devin inflacarate.

Grupa AB

Se daruiesc in totalitate sentimentelor lor. Sufera des pentru ca se indragostesc prea repede. Cateodata actioneaza foarte impulsiv si acest lucru le aduce destul de multa suferinta.

Le place sa traiasca clipa decat sa riste sa scape ceva. Au un mod furtunos de viata si, adeseori, simt nevoia sa ramana singuri. In astfel de momente ii resping pe cei apropiati.

De asemenea, nu le place sa impartaseasca cu cei apropiati lucruri intime. Cu toate ca uneori se poarta rece cu prietenii si cu partenerul, reprezentantii grupei AB fac sex cu pasiune si fara inhibitii. Mai exista o informatie rea in legatura cu ei: cand se satura de noul partener, il inlocueisc cu altul. Chiar daca, poate, s-au daruit relatiei cu sufletul.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#sex grupa sanguina, #grupa sange sex , #viata sexuala