Stategia profesorilor din China pentru a impiedica idilele intre elevi

Marti, 08 Octombrie 2013, ora 16:44
2616 citiri
Stategia profesorilor din China pentru a impiedica idilele intre elevi

Intr-o incercare de a ucide idilele din fasa, conducerea mai multor scoli generale din China a decis sa puna in practica o masura ce interzice elevilor sa se apropie mai mult de o jumatate de metru unul de altul, daca sunt de sex opus.

Masura va fi implementata in mai multe scoli din China si trebuie respectata fara exceptie, relateaza Medical Daily.

Desi initiativa e intampinata cu critici in mai toate cercurile, conducerea institutiilor este de parere ca asa "se vor limita efectele nocive ale iubirii imature". Acesteia i se alatura si mare parte din parinti, care se tem ca in prezenta sentimentelor performantele scolare pot avea de suferit.

Masurile drastice pentru homonii adolescentini se vor implementa in scolile din Hangzhou, Wenzhou si nu numai.

Potrivit lui Zhang Yuling, profesor la Universitatea Nanjing, "in urma cu 30 sau 40 de ani, cand China inca nu adoptase o serie de reforme si nici nu se deschisese lumii exterioare, oamenii erau puri si inocenti in ceea ce priveste sexul". Asadar, astfel de masuri sunt mai mult decat necesare.

Ca el gandesc mare parte dintre cei ce ofera educatie tinerelor generatii din China, astfel ca in scoala se studiaza si efecetele "nocive" ale "dragostei imature", nefiind vorba doar de educatie sexuala, asa cum s-ar putea crede.

Citeste si:
Miza alegerilor din Germania pentru România
Miza alegerilor din Germania pentru România
Bucureștiul se teme de o Europă cu mai multe viteze, de o criză economică adăugată la cea sanitară și de complicațiile pe care le poate produce Rusia la periferia estică a UE. România...
Ce se întâmplă dacă moţiunea de cenzură va fi respinsă la CCR. Soluția anunțată de USR PLUS
Ce se întâmplă dacă moţiunea de cenzură va fi respinsă la CCR. Soluția anunțată de USR PLUS
USR PLUS va depune o nouă moţiune de cenzură alături de AUR, în cazul în care Curtea Constituţională va decide că procedura depunerii moţiunii care este deja în Parlament este...
Sursa: Ziare.com