Viata secreta a swingerilor, subiect de reality-show

Vineri, 06 Septembrie 2013, ora 22:39
4347 citiri
Viata secreta a swingerilor, subiect de reality-show
Foto: internationaldating.escapeartist.com

Canalul Discovery a realizat un reality show care prezinta viata sexuala secreta a unei categorii speciale de oameni, denumiti swingeri.

Numele acestui reality show este "Secret Sex Lives: Swingers", emisiunea prezentand viata celor care schimba partenerii intimi intre cupluri, scrie CBS News. El urmareste viata a cinci cupluri de americani din Atlanta, SUA, care sunt swingeri.

Doi dintre cei implicati in emisiune Rebecca si Chris, au vorbit despre provocarile pe care le intampina in viata de zi cu zi. Ei spun ca exista numeroase pareri gresite despre aceasta categorie de oameni, dar tin sa precizeze faptul ca swingerii nu sufera de nimfomanie.

Lipsa geloziei la swingeri

Acestia spun insa ca principala preconceptie a oamenilor in legatura cu swingerii este ca, de cate ori se intalnesc cu alti swingeri, ajung sa intretina relatii intime. Acest lucru nu se intampla, spune Rebecca. Daca nu se creaza o conexiune intre cupluri, nu se intampla nimic.

Ei marturisesc ca secretul care ii face sa nu fie gelosi unul pe altul sta in faptul ca ambii sa fie de acord cu partenerul pe care si-l alege fiecare. Astfel, spun ei, nu este loc de gelozie in aceste relatii.

Punctul de pornire in relatia lor, marturiseste Chris, a fost impartasirea fanteziilor sexuale.

Exista si dezavantaje ale acestui statut. Rebecca recunoaste ca parintii ei au refuzat sa ii mai vorbeasca din momentul in care au aflat ca ea are aceasta inclinatie sexuala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#swingeri sex aventuri dragoste iubire, #cuplu gelozie cuplu relatie , #viata sexuala