Vrei sa stii ce fel de sex adora partenera? Afla din zodiacul erotic

Luni, 29 Noiembrie 2010, ora 07:42
10871 citiri
Vrei sa stii ce fel de sex adora partenera? Afla din zodiacul erotic
teenproblem

Iti cauti partenera si vrei sa fie alegerea perfecta? Ce n-ai da sa stii care sunt preferintele sexuale ale viitoarei sotii! Unul dintre modurile prin care poti afla aceste lucruri este legat de zodia celei alese. Din punct de vedere sexual, femeile sunt impartite astfel:

Femeia Berbec are capacitatea de a sparge cu tocurile sale inalte si cea mai mare incredere de sine a masculului care-i cade in plasa. Ea se afla intr-o concurenta permanenta cu toata lumea: cu fosta lui prietena ( ea a facut anumite chestii cu el?), cu fostul ei prieten (lui nu i-a facut niciodata asemenea lucruri), scrie teenproblem

Femeia Taur iubeste relatiile care pleaca de pe picior de egalitate si se straduieste ca totul sa fie uniform. Arata un interes foarte mare fata de finantele celui de langa ea.

Femeia Gemeni adora sa se laude cu noua cucerire de langa ea si face comparatii frecvente intre vechiul si noul partener. Iubeste la nebunie cuvintele si gesturile obscene facute in pat. Ii place sa se laude cu orice nimic, chiar si daca e scandalos.

Femeia Rac este incantata cand vede ca barbatii ii privesc atenti bustul. Este mandra atunci cand barbatii intorc privirile dupa ea si se straduieste sa le raspunda cu aceasi moneda. I se intampla, adesea, sa se fastaceasca din cauza unor lucruri aparent minore, dar aceste momente o fac pur si simplu fermecatoare.

Femeia Leu isi impartaseste trairile personale cu prietenii. Acestia cunosc, de la inceput pana la sfarsit, toate detaliile relatiei in care se afla prietena lor. Uneori, face din tantar armasar, ceea ce se dovedeste a fi o serioasa piedica in plan personal. Este excitata de corpul sau si, intotdeauna, are controlul total in dormitor.

Femeia Fecioara iubeste barbatii frumosi, fiind usor impresionabila de aspectul exterior. Iubitii ei sunt alesi, in principal, dupa criterii sportive, fiind: inotatori, fotbalisti, hocheisti si maniaci ai salilor de fitness. Nu-i place cand in jurul ei este dezordine. Femeia Fecioara, cu siguranta, nu e fecioara. Isi schimba iubitii extrem de des, iar abuzul de bauturi spirtoase nu este strain de ea. Dupa ce face o greseala se simte foarte vinovata.

Femeia Balanta adora nuntile. Ea se topeste sub potopul lacrimilor din timpul ceremoniei religioase si nu intelege de ce exista pe lume oameni carora nu le plac nuntile si nu vor sa se casatoreasca. Iubeste sexul nonconformist care o face sa se simta deosebita. Doreste sa aiba un barbat langa ea, fiind gata sa tolereze si cel mai mare prost numai sa nu fie singura pe 14 februarie.

Femeii Scorpion ii plac experientele inedite. Ea a trecut prin momente, la care alte zodii nici macar nu pot sa viseze. Este posesoarea celor mai picante povesti, la auzul carora auditoriul se inroseste instantaneu. In pat, ii place sa-si asume roluri in care sa-si domine partenerul.

Femeia Sagetator iubeste sexul. Pentru ea odihna este asociata cu multe partide de amor, acestea insemnand un mod de relaxare. Pentru femeia Sagetator nu exista sintagma "marimea nu conteaza". Ii place sa faca sex cu persoane necunoscute si vrea sa inteleaga cat mai multe prin intermediul limbajului corporal.

Femeia Capricorn iubeste barbatii realizati material si are oroare de cei care sunt lipsiti de perspective. Ii place sa depuna mult efort in timpul actului sexual, iar in acest scop vizioneaza foarte multe filme erotice pentru a invata lucruri inedite.

Femeia Varsator vrea sa fie ce mai buna prietena a celui de langa ea. De aceea dezvolta cat mai multe relatii cu barbatii de la locul de munca, de la care vrea sa invete cat mai multe lucruri legate de universul masculin. Ii plac fanteziile sexuale si de aceea intra pe Internet unde vorbeste cu necunoscuti pe diverse canale chat.

Femeia Pesti se trezeste ca a intrat intr-o relatie dupa o noapte bahica, insa niciodata nu vrea sa i se puna intrebari pe aceasta tema. Iubeste jocurile sexuale iar cel mai des adora sa se transpuna in rol de asistenta medicala sau stewardesa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#zodii femei sex, #sex zodii parteneri , #viata sexuala