O tanara isi vinde virginitatea pe Internet, pentru a doua oara

Joi, 21 Noiembrie 2013, ora 22:20
7251 citiri
O tanara isi vinde virginitatea pe Internet, pentru a doua oara

Catarina Migliorini, o studenta din Brazilia, a facut senzatie in anul 2012, dupa ce au aparut informatiile conform carora aceasta a reusit sa-si vanda online virginitatea pentru suma de 780.000 de dolari.

Insa iata ca in anul acesta, tanara in varsta de 21 de ani isi vinde fecioria pentru a doua oara. Cum s-a ajuns la aceasta situatie, explica chiar Catarina Migliorini, potrivit Daily Mail.

"Am fost victima unei escrocherii", spune tanara, referindu-se documentarul realizat despre licitia online de anul trecut si care apartine unui regizor australian, Jason Sisely.

Catarina Migliorini sustine ca nu a primit nimic din banii promisi de Jason Sisely pentru a aparea in film si nici macar nu si-a pierdut virginitatea, dupa cum se sustine in documentar. Cel care a castigat licitia, un anume Natsu, din Japonia, nu a semanat deloc cu cel din fotografia trimisa pentru licitatie, tanara considerandu-l prea urat pentru a-si petrece prima noapte de dragoste cu el.

In documentarul respectiv nu a fost dezvaluita nici identitatea japonezului, nici filmata intalnirea dintre cei doi, pentru a pastra dreptul la viata privata. Tanara are si o explicatie pentru faptul ca a acceptat sa confirme ca si-a pierdut virginitatea: pentru a asigura promovarea filmului, fiindu-i si ei promisa o parte din veniturile din vanzare.

Cum tanara sustine ca nu s-a ales cu nimic, nici de la regizor, nici de la japonez, a luat din nou initiativa in 2013: a infiintat un nou site, VirginsWanted2.com, a fixat un pret de pornire, 100.000 de dolari si spera ca de data aceasta sa-si vanda virginitatea pentru 1,5 milioane de dolari.

Catarina Migliorini, care a pozat si pentru editia braziliana a revistei Playboy, nu a precizat daca de data aceasta este decisa sa onoreze proiectele caritabile a caror finantare a promis-o la prima licitatie.

Citește și:
Cristian Terheș va conduce lista AUR la europarlamentare. Simion: ”Obiectivul partidului e să trimită patrioți”
Cristian Terheș va conduce lista AUR la europarlamentare. Simion: ”Obiectivul partidului e să trimită patrioți”
Cristian Terheș va conduce lista AUR la alegerile europarlamentare din 2024, a anunțat George Simion, liderul partidului, marți, 7 februarie, la Prima TV. ”Obiectivul partidului este să...
Tensiuni într-o filială USR. Mai mulți membri se bat pentru candidatura la primărie
Tensiuni într-o filială USR. Mai mulți membri se bat pentru candidatura la primărie
USR Iași se află din nou în mijlocul unor tensiuni majore după ce trei membri au anunțat deja că vor să candideze pentru primărie în timp ce unii cer inclusiv dizolvarea conducerii....