Înapoi la listarea arhivei

01 Februarie 2008 - Consiliul Judetean al Elevilor Covasna solicita un act normativ de urgenta pentru plata alocatiei

Consiliul Judetean al Elevilor Covasna intentioneaza sa transmita, vineri, o petitie la Prefectura judetului, prin care solicita interventia in initierea unui act normativ in regim de urgenta care sa

01 Februarie 2008 - Drum reabilitat, distrus de transportatorii de lemne

Drumul judetean 121 A, Valea Crisului-Aita Medie, reabilitat anul trecut, a inceput sa se degradeze din cauza transporturilor masive de lemne.

01 Februarie 2008 - Tokes vorbeste in PE despre discriminarea maghiarilor

Episcopul reformat Laszlo Tokes a sesizat Parlamentul European (PE) in legatura cu existenta a doua proiecte de lege discriminatorii pentru comunitatea maghiara din Romania, a declarat, joi,

01 Februarie 2008 - Slogan turistic dupa o melodie a lui Banica jr.

Noul slogan turistic al judetului Covasna, lansat, joi, pe site-ul www.covasna.net, este "Gaseste-i loc in inima ta", transmite corespondentul ROMPRES.

01 Februarie 2008 - Portal de promovare turistica a judetului

Consiliul Judetean Covasna a lansat, joi, un portal turistic destinat atat persoanelor care doresc sa viziteze aceasta zona, cat si potentialilor investitori, transmite corespondentul ROMPRES.

01 Februarie 2008 - UCM solicita primarului sa nu angajeze credite publice la final de mandat

Conducerea Uniunii Civice (UCM) Sfantu Gheorghe solicita primarului municipiului, Albert Almos, sa nu mai angajeze credite publice inaintea alegerilor locale, transmite corespondentul ROMPRES.