Înapoi la listarea arhivei

26 Februarie 2008 - Pacaliti cu masini de cusut

Sase persoane din judetul Covasna au cazut victime inselaciunilor in utlima perioada, dupa ce au raspuns unor anunturi publicitare din presa scrisa, transmite corespondentul AMOS News.

26 Februarie 2008 - Atitudinea lui Sogor, un afront la PNL, afirma Forumul Civic al Romanilor

Presedintele Forumului Civic al Romanilor din judetele Covasna si Harghita, avocatul Ioan Solomon, considera ca atitudinea europarlamentarului Sogor Csaba, potrivit caruia UDMR este dispusa sa

26 Februarie 2008 - Deputatul Antal Arpad solicita MAp sa renunte la cazarmile dezafectate din judet

Deputatul UDMR Antal Arpad solicita Ministerului Apararii sa renunte la cazarmile dezafectate din judetul Covasna si sa fie de acord cu trecerea lor in proprietatea comunitatilor locale.

26 Februarie 2008 - Strategie de dezvoltare a turismului pe cinci ani

Consiliul Judetean (CJ) Covasna a desemnat, luni, o comisie de lucru care va implementa strategia de dezvoltare a turismului pe urmatorii cinci ani, transmite corespondentul ROMPRES.

26 Februarie 2008 - IPS Ioan Selejan, sustinut pentru functia de mitropolit al Moldovei

Forumul Civic al Romanilor din judetele Covasna si Harghita sustine candidatura episcopului Covasnei si Harghitei, IPS Ioan Selejan, la functia de mitropolit al Moldovei, informeaza corespondentul

26 Februarie 2008 - Basescu si-a incheiat vizita in judet

Presedintele Traian Basescu si-a incheiat vizita in judetul Covasna si s-a intors luni dimineata la Bucuresti, dupa un week-end in care s-a intalnit separat cu reprezentantii romanilor si maghiarilor

26 Februarie 2008 - Deputatul UDMR Tamas Sandor: Nu avem garantate toate drepturile

Deputatul UDMR Covasna Tamas Sandor sustine ca minoritatea maghiara din Romania nu are garantate toate drepturile, contrazicandu-l astfel pe seful statului, transmite corespondentul ROMPRES.

26 Februarie 2008 - Basescu s-a oferit sa medieze dialogul dintre romani si maghiari, afirma prefectul de Covasna

Prefectul judetului Covasna, Gyorgy Ervin, sustine ca presedintele Traian Basescu este dispus sa medieze dialogul dintre romanii si maghiarii din Secuime, transmite corespondentul ROMPRES.