Înapoi la listarea arhivei

27 August 2010 - PCM, invitat sa demonstreze ce-a facut pentru maghiari

Presedintele UDMR Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, considera ca afirmatiile liderilor PCM Covasna, care au criticat prezenta UDMR la guvernare alaturi de PD-L pot genera o discutie foarte ampla insa nu

27 August 2010 - Inca doi ani pana la reabilitarea Pietei Mihai Viteazul

Primaria Sfantu Gheorghe va lansa in urmatoarele zile o noua licitatie pentru executarea lucrarilor de reabilitare la Piata Mihai Viteazul.

27 August 2010 - Acord semnat pentru cladirea Romtelecom

Primaria Sfantu Gheorghe a semnat acordul cu Romtelecom pentru inceperea reabilitarii si modernizarii fostei cladiri a societatii de telecomunicatii din centrul orasului, urmand finalizarea propriu-

27 August 2010 - Spitalele din Covasna, puse la plata datoriilor

Datoriile spitalelor din judetul Covasna catre Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) se ridica, pana la data de 30 iunie, la un total de 6, 31 de milioane de lei.

27 August 2010 - Un covasnean vrea sa parcurga 1000 de kilometri in 48 de ore

Pap Zoltan din Targu Secuiesc porneste in aceasta seara intr-un tur de bicicleta de 1000 de kilometri pe care vrea sa-l parcurga in 48 de ore si sa intre astfel in Cartea Recordurilor.

27 August 2010 - Afaceri de viitor si solutii de criza prin plantarea de salix si utilizarea biomasei

Asociatia Green Energy a organizat ieri o vizita de teren in mai multe locatii din judetul Covasna, in vederea prezentarii rezultatelor obtinute pe plantatiile energetice si a catorva obiective care

27 August 2010 - Campionat regional de Debate la Arcus

Peste 100 de debateri sunt asteptati sambata la Arcus la Forumul Regional de Dezbateri Academice "TransDebate 2010″, care alaturi de ARDOR Transilvania organizeaza Campionatului regional de Debate.

27 August 2010 - A murit dupa ce s-a taiat in drujba

Barbatul care a fost adus miercuri la Spitalul Judetean din Sfantu Gheorghe cu intestinele si ficatul sectionate a decedat in aceeasi seara.